Wendela barstool 98 - Black

€ 739,00

Levertijd 1 - 2 weken

Andere varianten
Productnummer: 50389959354
Productinformatie Wendela barstool 98 - Black

Deze prachtige Wendela Barstool van Functionals is een barkruk ontworpen door Serener. Voor het maken van deze barkruk wordt er gebruikt gemaakt van materialen en productietechnieken uit verschillende tijdperken. De beuken zitting komt uit de jaren 50 waarbij er van een mal de zitting wordt gevormd. Daarnaast is de zichtbare verbinding tussen de zitting en het onderstel een verwijzing naar fijn timmerwerk dat eeuwenlang door timmerlieden werd gebruikt. Maak je keukenbar compleet door te kiezen voor deze elegante Wendela Barstool. Er zijn twee varianten:

  • 41,5 × 47,5 × 98 cm, zithoogte 76,5 cm.
  • 41,5 × 47,5 × 111 cm, zithoogte 63,5 cm.

Kom je er zelf niet helemaal uit? Ons team interieurstylisten staat voor je klaar om je verder te helpen met je vragen. Neem contact met ons op of kom naar de winkel.


Het merk Functionals
Functionals biedt een collectie meubels en woonartikelen die exclusief voor ons zijn ontworpen door innovatieve ontwerpers. Elk heeft zijn of haar eigen perspectief, maar ze delen een gedurfde esthetiek, toewijding aan vakmanschap en aandacht voor detail. Ad en Simon van Esch, oprichters van Functionals, zijn de tweede generatie-eigenaren van Van Esch. De vader van Ad en Simon begon zijn carrière met het maken van fijn gesmede liturgische voorwerpen en maakte vervolgens de metalen fittingen voor schepen. Henk van Esch startte uiteindelijk met het merk Functionals.

Van Esch maakt kapstokken, lockers, banken, vitrines en meer. De producten zijn gemaakt om lang mee te gaan. De onderdelen worden gemaakt in kleine, maar gespecialiseerde fabrieken in Europa en veel onderdelen worden met de hand afgewerkt. De interesse in vakmanschap en aandacht voor detail is vanzelfsprekend bij Functionals.
Materiaal: Beukenhout, gepoedercoat aluminium
Product kleur: Black
Designer: Serener
Breedte (cm): 41.50
Hoogte (cm): 98.00
Diepte (cm): 47.50
Zit hoogte (cm): 63.50

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Functionals

Functionals
Functionals biedt een collectie meubels en woonartikelen die exclusief voor ons zijn ontworpen door innovatieve ontwerpers. Elk heeft zijn of haar eigen perspectief, maar ze delen een gedurfde esthetiek, toewijding aan vakmanschap en aandacht voor detail. Ad en Simon van Esch, oprichters van Functionals, zijn de tweede generatie-eigenaren van Van Esch. De vader van Ad en Simon begon zijn carrière met het maken van fijn gesmede liturgische voorwerpen en maakte vervolgens de metalen fittingen voor schepen. Henk van Esch startte uiteindelijk met het merk Functionals.Van Esch maakt kapstokken, lockers, banken, vitrines en meer. De producten zijn gemaakt om lang mee te gaan. De onderdelen worden gemaakt in kleine, maar gespecialiseerde fabrieken in Europa en veel onderdelen worden met de hand afgewerkt. De interesse in vakmanschap en aandacht voor detail is vanzelfsprekend bij Functionals.
Bonsai 5 Candleholder
€ 268,00

Levertijd 1 - 2 weken