Emil Rosi chair - Cognac/white, oak veneer

€ 1.075,00

Levertijd 1 - 2 weken

Andere varianten
Productnummer: 50389980716
Productinformatie Emil Rosi chair - Cognac/white, oak veneer

De Emil Rosi chair van Functionals is de perfecte stoel om heerlijk op te ontspannen! Of het nu de keuken, woonkamer is of een lobby, door de ergonomische ondersteuning en zitting met weelderige leer, zit je altijd prettig. Emil Rosi is beschikbaar in diverse opties waarbij je het frame, in de opties zwart of wit kunt kiezen, de zitting zwart leder of ongestoffeerd en de rugleuning in zwart, congaq of oak Door het lichtgewicht frame is Emil Rosi gemakkelijk te verplaatsen en stapelen. Zo kun je de Emil Rosi overal naartoe verplaatsen en genieten van heerlijk zitcomfort!

Kom je er zelf niet helemaal uit? Ons team interieurstylisten staat voor je klaar om je verder te helpen met je vragen. Neem contact met ons op of kom naar de winkel.


Het merk Functionals
Functionals biedt een collectie meubels en woonartikelen die exclusief voor ons zijn ontworpen door innovatieve ontwerpers. Elk heeft zijn of haar eigen perspectief, maar ze delen een gedurfde esthetiek, toewijding aan vakmanschap en aandacht voor detail. Ad en Simon van Esch, oprichters van Functionals, zijn de tweede generatie-eigenaren van Van Esch. De vader van Ad en Simon begon zijn carrière met het maken van fijn gesmede liturgische voorwerpen en maakte vervolgens de metalen fittingen voor schepen. Henk van Esch startte uiteindelijk met het merk Functionals.

Van Esch maakt kapstokken, lockers, banken, vitrines en meer. De producten zijn gemaakt om lang mee te gaan. De onderdelen worden gemaakt in kleine, maar gespecialiseerde fabrieken in Europa en veel onderdelen worden met de hand afgewerkt. De interesse in vakmanschap en aandacht voor detail is vanzelfsprekend bij Functionals.
Materiaal: Rugleuning: Cognac leer Frame: wit powder coater aluminium Zitting: eikenhout
Product kleur: Chair cognac/white, oak veneer
Designer: Serener
Breedte (cm): 64.00
Hoogte (cm): 84.00
Diepte (cm): 54.00
Zit hoogte (cm): 46.00

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Functionals

Functionals
Functionals biedt een collectie meubels en woonartikelen die exclusief voor ons zijn ontworpen door innovatieve ontwerpers. Elk heeft zijn of haar eigen perspectief, maar ze delen een gedurfde esthetiek, toewijding aan vakmanschap en aandacht voor detail. Ad en Simon van Esch, oprichters van Functionals, zijn de tweede generatie-eigenaren van Van Esch. De vader van Ad en Simon begon zijn carrière met het maken van fijn gesmede liturgische voorwerpen en maakte vervolgens de metalen fittingen voor schepen. Henk van Esch startte uiteindelijk met het merk Functionals.Van Esch maakt kapstokken, lockers, banken, vitrines en meer. De producten zijn gemaakt om lang mee te gaan. De onderdelen worden gemaakt in kleine, maar gespecialiseerde fabrieken in Europa en veel onderdelen worden met de hand afgewerkt. De interesse in vakmanschap en aandacht voor detail is vanzelfsprekend bij Functionals.
Bonsai 5 Candleholder
€ 268,00

Levertijd 1 - 2 weken