Bezorging & Levering

Als jij een prachtig designmeubel hebt besteld, wil jij natuurlijk ook dat deze zorgvuldig bij je thuisbezorgd wordt. Daarom hebben wij deskundige bezorgers die jouw bestelling persoonlijk komen afleveren. Zodra jouw bestelling in ons magazijn ligt, krijg je een e-mail waarin jij zelf een bezorgmoment kunt inplannen. Zodra je een afspraak hebt ingepland, ontvang je een bevestiging met de leverdatum en een tijdsbestek van twee uur. Binnen deze twee uur komen onze bezorgers je product netjes afleveren. Onze bezorgers leveren niet alleen jouw bestelling, maar pakken de producten ook uit, zetten ze op de gewenste plek en nemen het verpakkingsmateriaal weer mee, zodat jij daar geen last van hebt. Op deze pagina vind je de meeste informatie over bezorgen, levering, installeren en monteren van producten.

Na het lezen van deze informatie toch nog vragen? Lees dan onze 
meestgestelde vragen pagina.

Levertijd
Op onze webshop en in de winkel wordt een indicatie van de levertijd gegeven. Dit is per merk en per product verschillend. Sommige producten kunnen uit voorraad geleverd worden en zijn snel in huis, maar sommige producten moeten besteld worden bij onze leveranciers. In de orderbevestiging die je van ons krijgt, staat de verwachte levertijd vermeld. Dit is een vooraf gestelde indicatie van wanneer de leverancier verwacht dat het product binnen komt bij ons in het magazijn. Op deze manier weet je van tevoren in welke week het product geleverd gaat worden.

PostNL
Kleine pakketten versturen we meestal via PostNL. Je ontvangt een track & trace-code, waarmee je kunt zien waar je pakket is en wanneer het wordt bezorgd. Kleine pakketten worden vanaf €50,- gratis bezorgd in heel Nederland, tenzij je een showroommodel, actieproduct of kortingsproduct koopt.

Bij aankoop van een product bij Combo Design worden je producten gratis op de begane grond bezorgd door onze bezorgers tenzij anders aangegeven. 
Er worden namelijk extra kosten gerekend als:

  • Er op een verdieping bezorgd moet worden;
  • De bezorging op de Waddeneilanden plaats vindt;
  • De bezorging buiten Nederland is;
  • Je een showroommodel met korting koopt;
  • Er speciale apparatuur te pas moet komen (verhuislift).

Uiteraard leveren wij wel naar andere landen of naar de Waddeneilanden, informeer naar de kosten via planning@combodesign.nl

Producten afhalen in onze winkel in Utrecht of ons magazijn in IJsselstein
Je kunt je bestelling ook afhalen in onze woonwinkel in het centrum van Utrecht of in ons magazijn in IJsselstein. Als je hiervoor kiest, kun je dat tijdens je bestelling aangeven (zowel in onze woonwinkel als in de webshop). Je geeft dan meteen aan of je langskomt in Utrecht of in IJsselstein. Houd bij het ophalen van je bestelling rekening met onze openingstijden. Zodra je bestelling klaarstaat, ontvang je van ons een e-mail en kun je langskomen in onze woonwinkel of in ons magazijn.