Interieuradvies, ontwerp en realisatie

Voor zowel interieuradvies van je gehele huis of alleen maar een deel ervan kun je bij ons terecht. Voor elke ruimte van je huis – en zelfs voor elke kantoorruimte – maken wij een advies op maat. Onze medewerkers helpen je graag om de perfecte combinatie van stijlen, kleuren, comfort en esthetiek te vinden. Je loopt bij ons altijd de winkel uit met een goed idee voor je interieur.

Interieurontwerp
Interieurontwerper gezocht? Mooi. Want ook bij ons hoeft het niet bij een interieuradvies te blijven. Wij helpen je graag aan een compleet ontwerp voor je interieur. Voor bijvoorbeeld je woonkamer, slaapkamer of werkkamer. Zie je het al voor je: een stijlvolle werkkamer, waarin je je goed kunt concentreren? Of een rustgevend ontwerp voor je badkamer.

Voor zowel grote als kleine projecten maken wij een geschikt interieurontwerp en kunnen wij dit ook voor jou realiseren. Je kunt hiervoor bij ons op afspraak terecht. 

Je ontvangt het ontwerp van je nieuwe interieur in de vorm van een tekening. Onze interieurontwerper maakt die met de hand of met de computer. En als het nodig is, ontvang je ook een perspectief. Ter verduidelijking van de interieurideeën. Je krijgt van ons een interieurontwerp dat volledig aansluit op je ideeën, en op ons professionele advies. De pakketten zijn niet online bestelbaar. Meer weten? Neem even contact met ons op.

Verlichtingsplan

Intake gesprek in onze winkel ontwerp lichtpunten per etage in 2D tot 60 m²
Boven de 60 m² prijs op aanvraag
Advieskosten vervallen bij besteding vanaf € 1.000,- 
€ 175,00

Badkamer / keuken ontwerp 3D

Intake gesprek in onze winkel, sfeerbeeld producten, ontwerp in 3D, offerte, bezichtiging op locatie.
Advieskosten vervallen bij besteding vanaf € 1.500,-
€ 750,-

Verdieping / verbouwing ontwerp 3D

Intake gesprek in onze winkel, sfeerbeeld producten, ontwerp in 3D, offerte, bezichtiging op locatie.
Advieskosten vervallen bij besteding vanaf € 10.000,-
€ 950,-

Kleur -en materiaal

Intake gesprek in onze winkel, sfeerbeeld producten, offerte.
Advieskosten vervallen bij besteding vanaf € 50,-
€ 100,-

Ruimte ontwerp 2D

Intake gesprek in onze winkel, sfeerbeeld producten, ontwerp in 2D, offerte.
Advieskosten vervallen bij besteding vanaf € 1.500,-
€ 350,-

Verdieping ontwerp 2D

Intake gesprek in onze winkel, sfeerbeeld producten ontwerp in 2D, offerte.
Advieskosten vervallen bij besteding vanaf € 1.500,-
€ 550,-

Verlichtingsplan uitbreidingspakket

Elektra plan – € 175,-
Ontwerp elektrapunten per etage in 2D tot 60 m² offerte elektra en schakelmateriaal.
Boven de 60 m²prijs op aanvraag.
Advieskosten vervallen bij besteding vanaf € 1.500,- 


Voorstel armaturen – € 100,-
sfeerbeeld producten offerte
Boven de 60 m²prijs op aanvraag.
Advieskosten vervallen bij besteding vanaf € 2.000,- 

Realisatie
Zodra je helemaal tevreden bent over het idee, realiseren we de nieuwe inrichting graag voor je. Gordijnen ophangen, vloeren leggen, behangen: voor bijna iedere klus kun je bij onze professionals terecht. Zo weet je zeker dat alles netjes wordt uitgevoerd en je woondroom uitkomt.

Meer weten?
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot interieuradvies, interieurontwerp en realisatie? Of heb je interieuradvies nodig? Ons team interieurstylisten staat voor je klaar om je verder te helpen met een advies op maat. Neem vrijblijvend contact op. Of bezoek onze interieurwinkels in Utrecht. Daar loop je gegarandeerd weg met een paar heel goede ideeën!

Meest gestelde vragen over interieuradvies

Ja! Onze medewerkers zijn opgeleid en getraind om jou zo goed mogelijk te helpen met jouw vragen. Ze adviseren jou om de perfecte combinatie te realiseren van stijlen, kleuren, comfort en esthetiek.
Interieuradvies geven wij in een van onze winkels. Neem contact met ons op voor het plannen van een afspraak. Tijdens het eerste contactmoment nemen wij de aanvraag door zodat wij de beste adviseur aan jou kunnen koppelen.
Wij bieden diverse interieuradvies pakketten aan. Navigeer via de knop Interieuradvies onderaan de pagina naar het overzicht.
Wil je meer dan alleen advies? Dan kunnen wij ook het interieuradvies plan voor je uitvoeren.
Jazeker! Combo Design doet verschillende projecten. Wij leggen vloeren, plaatsen keukens en sanitair. Ook realiseren wij verbouwingen zoals het plaatsen van een uitbouw. Bij Combo Design hebben wij de juiste professionals voor alle klussen. Heb jij een woondroom? Neem contact met ons op en wij bespreken graag met jou de mogelijkheden.