Bonsai 5 Candleholder

€ 268,00

Levertijd 1 - 3 werkdagen

Andere varianten
Productnummer: 50389948846
Productinformatie Bonsai 5 Candleholder

Ontwerper Roderick Vos ontwierp voor het merk Functionals de Bosai kandelaar. De naam zegt het eigenlijk al, dit ontwerp is geïnspireerd door een reis naar Azië waar de prachtige Bonsai bomen staan. De voorliefde voor kunst en cultuur komen samen in deze prachtige kandelaar gemaakt van metaal. In de Bonsai 5 kun je 5 waxinelichtjes plaatsen. 

Kom je er zelf niet helemaal uit? Ons team interieurstylisten staat voor je klaar om je verder te helpen met je vragen. Neem 
contact met ons op of kom naar de winkel.

Het merk Functionals
Functionals biedt een collectie meubels en woonartikelen die exclusief voor ons zijn ontworpen door innovatieve ontwerpers. Elk heeft zijn of haar eigen perspectief, maar ze delen een gedurfde esthetiek, toewijding aan vakmanschap en aandacht voor detail. Ad en Simon van Esch, oprichters van Functionals, zijn de tweede generatie-eigenaren van Van Esch. De vader van Ad en Simon begon zijn carrière met het maken van fijn gesmede liturgische voorwerpen en maakte vervolgens de metalen fittingen voor schepen. Henk van Esch startte uiteindelijk met het merk Functionals.

Van Esch maakt kapstokken, lockers, banken, vitrines en meer. De producten zijn gemaakt om lang mee te gaan. De onderdelen worden gemaakt in kleine, maar gespecialiseerde fabrieken in Europa en veel onderdelen worden met de hand afgewerkt. De interesse in vakmanschap en aandacht voor detail is vanzelfsprekend bij Functionals.
Materiaal: Candle Holder Base: steel, powder coated Candle holder Cup: aluminium, powder coated Base: Felt
Product kleur: Black
Designer: Roderick Vos
Breedte (cm): 60.50
Hoogte (cm): 37.00
Diepte (cm): 9.50

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Functionals

Functionals
Functionals biedt een collectie meubels en woonartikelen die exclusief voor ons zijn ontworpen door innovatieve ontwerpers. Elk heeft zijn of haar eigen perspectief, maar ze delen een gedurfde esthetiek, toewijding aan vakmanschap en aandacht voor detail. Ad en Simon van Esch, oprichters van Functionals, zijn de tweede generatie-eigenaren van Van Esch. De vader van Ad en Simon begon zijn carrière met het maken van fijn gesmede liturgische voorwerpen en maakte vervolgens de metalen fittingen voor schepen. Henk van Esch startte uiteindelijk met het merk Functionals.Van Esch maakt kapstokken, lockers, banken, vitrines en meer. De producten zijn gemaakt om lang mee te gaan. De onderdelen worden gemaakt in kleine, maar gespecialiseerde fabrieken in Europa en veel onderdelen worden met de hand afgewerkt. De interesse in vakmanschap en aandacht voor detail is vanzelfsprekend bij Functionals.
Emil Rosi chair - Cognac/white, oak veneer
€ 1.075,00

Levertijd 1 - 3 werkdagen

Emil Rosi chair - Natural/white, oak veneer
€ 1.075,00

Levertijd 1 - 3 werkdagen