Offerte, bestellen en account aanmaken, hoe werkt dat?


Wat leuk dat je overweegt bij ons een offerte aan te vragen of zelfs al iets te bestellen. Wij kunnen ons voorstellen dat je graag eerst wat meer informatie hebt over hoe Combo Design er voor zorgt dat dit goed verloopt. Hier vind je informatie over het aanvragen van een offerte, producten bestellen en het aanmaken van een account.
Heb je na het lezen van de informatie nog een vraag? Bekijk dan onze meestgestelde vragen.

Offerte aanvragen

Sommige designproducten zijn niet in één keer te bestellen. Denk bijvoorbeeld aan maatwerkproducten, die wij niet standaard tonen op de webshop. Voor deze producten maken wij voor jou graag een passende offerte. De geldigheid van de offerte is twee weken.

Wanneer de offerte wordt goedgekeurd, wordt er pas een order geplaatst en vragen wij om een aanbetaling. Nadat de aanbetaling is gedaan gaan wij voor jou aan de slag. Zijn er meerdere producten die je bij ons wilt kopen en wil je hier een totaal offerte voor, dan kun je meerdere producten plaatsen in de offerte. Is de offerte compleet? Verstuur deze dan naar ons op.

Voor het aanvragen van een offerte hebben wij meer gegevens van jou nodig en vragen je hierom een account aan te maken. Dit kun je eenvoudig doen door je te registreren als klant. Wil je dat liever niet, dan hebben wij hiervoor begrip. Neem dan contact met ons op of kom naar de winkel. 

Bestellen

Wil je een mooi designproduct bij ons bestellen? Dat kan gemakkelijk in een van onze winkels in Utrecht of in onze webshop. Kies tijdens je bestelling uit de verschillende kleur- of materiaalopties. Een bestelling kun je voltooien met of zonder account. Weet je nog niet zeker welk product je wilt bestellen, maak er dan een favoriet van en zet het op je verlanglijstje. Ben je er helemaal uit? Met onze gemakkelijke betaalstappen heb je zo een mooi designproduct in huis.

Account aanmaken 

Voor het afrekenen en het aanvragen van offertes kun je een account aanmaken. Met een account kun jij de status van je bestellingen, je gegevens, eerdere bestellingen, openstaande offertes en facturen inzien. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk terugvinden in welke kleuren je de eerdere stoelen had gekocht en of je garantie op je product nog geldt.