Werken bij Combo Design


In hartje Utrecht vind je onze kleurrijke woonwinkels Combo Design en Combo aan de Gracht. Met in totaal maar liefst 1450 m2 aan wooninspiratie kun je bij ons terecht voor persoonlijk advies voor jouw interieur. Wij houden van kwaliteit. Jij ook? Je vindt bij ons producten van meer dan 100 mooie designmerken. We verkopen alleen producten die van hoge kwaliteit zijn. Comfortabele banken, prachtig vormgegeven designlampen en kleurrijke woonaccessoires. Je vindt het allemaal in onze interieurwinkels in Utrecht én in onze webshop.

Wil jij werken met bekende designmerken? En heb je een passie voor interieur? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega!

Openstaande vacatures


Staat de vacature die je zoekt er niet tussen? Geen nood! Wij zijn altijd op zoek naar talent en omdat we willen blijven groeien sluiten we nieuwe vacatures in de toekomst niet uit. Wil je graag bij Combo Design komen werken? Maak ons dan nieuwsgierig naar wat jij ons te bieden hebt! Stuur ons een open sollicitatie en laat ons vooral weten: waarom Combo Design jou aanspreekt als werkgever; waarom jij graag bij ons wilt komen werken; waarom wij willen dat jij bij ons komt werken. Als we niet direct plek hebben, maar jouw profiel past wel goed bij Combo Design, dan bewaren we je sollicitatie voor de toekomst.


OPEN SOLLICITATIE

Combo Design DNA

Je wilt natuurlijk weten hoe je collega’s zijn en wat wij van jouw verwachten binnen ons team. Het DNA van Combo Design voel je, ben je of word je als je bij ons komt werken. Wij vinden het belangrijk dat je past binnen het Combo Design team en daarom hechten wij veel waarden aan jou als persoon. Hieronder vind je de waarden waar wij voor staan en vind je terug of jouw DNA past bij dat van Combo Design.

Effectief & oplossingsgericht

Bij ons werken betekent diversiteit in taken. Grote dingen maken we behapbaar door effectieve oplossingen te bedenken en zo de taken te verkleinen. Hierdoor kun je als werknemer gemakkelijk aan de slag en weet je goed in te schatten wat er nog moet gebeuren.

Bij Combo Design vinden wij het belangrijk om ons altijd te blijven verbeteren. Geen bedrijf maakt grote stappen zonder verbetering. Wij nemen regelmatig door waar onze knelpunten zitten en hoe wij deze efficiënt kunnen aanpakken. Hierdoor weten wij ook beter wat er speelt binnen het bedrijf en waar nog ruimte is om verbeteringen in aan te brengen.

Wij staan open voor initiatieven. Nieuwe ideeën om het werk beter en makkelijker uitvoerbaar te maken. Door op een creatieve manier goede oplossingen te bedenken, kunnen taken verlicht of geautomatiseerd worden en kun jij je focus leggen op andere taken binnen je functie. Bekijk waar onze kansen liggen en deel deze met je collega’s. Wees creatief en niet bang om kansen aan te geven.

Openheid

Bij ons is er een informele werksfeer, waarbij iedereen in zijn of haar waarde wordt gelaten. Dus bij Combo Design mag de korte broek aan naar het werk bij mooi weer! Geen strakke pakken cultuur bij ons, maar passie over hiërarchie.

Werk kan best wel eens vermoeiend en serieus zijn. Daarom vinden we het belangrijk om ook een lolletje te hebben met elkaar. Binnen onze werksfeer wordt er hard gewerkt, maar er wordt ook veel gelachen en grapjes gemaakt. En is er iemand jarig, dan vieren we feest! Op deze manier zorgen we voor een open en leuke werksfeer.

Openheid vind je ook in het luisteren naar elkaar en het geven en ontvangen van (positieve) feedback. Hierdoor kun je een collega helpen door diegene een tip te geven of zorgt jouw collega voor een oplossing voor een probleem binnen je functie. Zo creëer je op een inspirerende manier ruimte voor verbetering in je werk, maar ook in je eigen ontwikkeling. Binnen ons team word je echt gehoord en geloven wij dat iedereen van waarde is.

Samen staan we sterk

Collegialiteit is erg belangrijk binnen ons team. Je ziet dit terug in ons DNA, doordat wij altijd klaarstaan om elkaar te helpen. Wij gaan tegelijkertijd naar huis. Moeten er dingen worden opgeruimd in het magazijn? Geen probleem! Vele handen maken namelijk licht werk. Loopt de een even vast? Dan springt de ander even bij. 

Jij brengt een hoop vaardigheden mee naar Combo Design. Maar er is altijd ruimte is te groeien. Daarom zorgen we dat er tijd is voor ontwikkeling of om te leren van anderen binnen je functie. Wees ondernemend door te leren en kennis te delen.

Loop je vast in je werk of op een ander vlak? Je collega’s of ons vertrouwenspersoon staan klaar om jou verder te helpen. Wij vinden het belangrijk dat jij je prettig voelt binnen het team, je taken met passie doet en gewoon graag naar werk toe komt. Door te communiceren over deze dingen kunnen wij stappen ondernemen om jouw werk zo leuk mogelijk te maken. Zodat jij straks met een lach op je gezicht naar je werk komt en het beste uit je werk wilt halen.