Betalen in de webshop

De betalingen in onze webshop worden verzorgd door Stichting Mollie Payments. Mollie is onze partner voor online betalingen. Ze staan bekend om hun jarenlange ervaring met online betalen en verzorgt de snelle en veilige afhandeling van betalingen voor een groot aantal webshops. Mollie stelt hoge eisen aan het veilig en betrouwbaar betalen op het internet. Alle betalingen vinden plaats met een beveiligde verbinding. Zodra je betaling is ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging op het door jou opgegeven e-mailadres.

iDeal 

Met iDEAL kun je veilig en gemakkelijk online betalen. 

  • Betaal via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van je eigen bank.
  • Zonder registratie, je betaalt in de omgeving van jouw bank. 
  • Betaalgegevens worden ingevuld, en weet je direct of de betaling geslaagd is.
  • De iDEAL-betaling is meteen zichtbaar op je rekeningoverzicht.

Contact je bank voor meer informatie.

Creditcard 

Met een creditcard betaal je zonder dat het geld direct van je rekening wordt afgeschreven. Je leent als het ware tijdelijk geld van de creditcardverstrekker. 

Koppel je de creditcard aan je betaalrekening, dan wordt dit bedrag één keer per maand van die betaalrekening afgeschreven. 

Met je creditcard is dat je aankoop verzekerd is tegen diefstal, verlies en beschadiging.

Contact je bank voor meer informatie.


PayPal

Snel en veilig betalen? PayPal maakt het mogelijk. Betalen in maar een paar stappen: 

  1. Kies Paypal als betaalwijze bij het afrekenen, en je wordt doorverwezen naar de Paypal-website om de betaling af te ronden.  
  2. Ben je al PayPal-klant? Log dan in en bevestig de betaling. Nieuw bij PayPal? Maak dan een account aan en bevestig vervolgens je betaling.  
Meer informatie vind je op PayPal

Klarna 

Koop vandaag en betaal later. Geen rente. Geen extra kosten. Geen moeite. Hoe werkt het? 

  1. Plaats je bestelling, kies Klarna als betaalwijze.
  2. Na levering van het product gaat het betaaltermijn van 14 dagen in. Betaal of meld een retour aan. 
  3. Zodra je bestelling verwerkt is, ontvang je een e-mail van Klarna met meer informatie over hoe en waar je moet betalen.

Meer informatie vind je op KlarnaCombo Cadeaubon

Een cadeau kopen voor iemand is vaak lastig. Daar hebben wij de oplossing voor! De Combo-Cadeaubon kan besteed worden bij Combo aan de Gracht, maar ook bij Combo Design. Bovendien kan de bon besteed worden in de webshop. Genoeg keuze toch? Dit is het perfecte cadeau voor mensen die net een nieuw huis hebben en nog leuke designproducten willen aanschaffen! Ook is het natuurlijk leuk om te geven voor een verjaardag, huwelijk, kerst, Valentijn, Sinterklaas of zomaar! I

In de webshop en in onze winkels kun je betalen met een cadeaubon. In de webshop kun je de cadeaubon verzilveren door de cadeaubon code in te vullen bij kortingscode. 

Koop je cadeaubon

Meest gestelde vragen over betalen


Online kan je bij ons betalen via Ideal, Klarna, PayPal en Creditcard. Bekijk alle betaalopties hier.
Je kan in onze vestiging op de St. Jacobsstraat betalen via pin, contant geld en Combo Cadeaubon. Op de vestiging Oude Gracht kan je alleen met pin en de Combo Cadeaubon betalen.
Dat is vervelend om te horen, onze excuses voor het ongemak. Neem contact met ons op zodat wij kunnen onderzoeken waarom dit niet werkt.
Betalen met een Combo Design Cadeaubon kan zowel online en offline. Gebruik de kortingscode tijdens het afrekenen om de korting van je bon bedrag af te trekken.
Als je niet meer weet wat het saldo is van je cadeaubon, kunnen wij dit altijd voor je checken. Neem contact met ons op om de waarde van je cadeaubon te achterhalen.
Ja, bij Combo Design is het mogelijk om met meerdere Combo Design cadeaubonnen te betalen. Wij accepteren geen cadeaubonnen die niet vanuit Combo Design zijn vertrekt.
Nee, wij werken alleen met de Combo Design cadeaubon.
Middels de Klarna betaaloptie betaal je achteraf. Voor het gebruiken van Klarna heb je een account nodig. Meer informatie over Klarna vind je hier.
Meld aan in je Combo Design account in onze webshop. Ga binnen jouw omgeving naar facturen. Hier vind je alle facturen van je bestellingen.
Wanneer je online besteld raak je nooit je factuur kwijt. Deze staat veilig opgeslagen op jouw account. Staat de factuur hier niet en wil je hem toch graag hebben? Neem dan contact met ons op.