Betalen in de webshop

De betalingen in onze webshop worden verzorgd door Stichting Mollie Payments. Mollie is onze partner voor online betalingen. Ze staan bekend om hun jarenlange ervaring met online betalen en verzorgt de snelle en veilige afhandeling van betalingen voor een groot aantal webshops. Mollie stelt hoge eisen aan het veilig en betrouwbaar betalen op het internet. Alle betalingen vinden plaats met een beveiligde verbinding. Zodra je betaling is ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging op het door jouw opgegeven e-mailadres.

Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen? Bekijk dan onze meestgestelde vragen pagina.

iDeal 

Met iDEAL kun je veilig en gemakkelijk online betalen. 

  • Betaal via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van je eigen bank.
  • Zonder registratie, je betaalt in de omgeving van jouw bank. 
  • Betaalgegevens worden ingevuld en weet je direct of de betaling geslaagd is.
  • De iDEAL-betaling is meteen zichtbaar op je rekeningoverzicht.

Contact je bank voor meer informatie.

Creditcard 

Met een creditcard betaal je zonder dat het geld direct van je rekening wordt afgeschreven. Je leent als het ware tijdelijk geld van de creditcardverstrekker. 

Koppel je de creditcard aan je betaalrekening, dan wordt dit bedrag één keer per maand van die betaalrekening afgeschreven. 

Je aankoop met de creditcard is verzekerd tegen diefstal, verlies en beschadiging.

Contact je bank voor meer informatie.


PayPal

Snel en veilig betalen? PayPal maakt het mogelijk. Betalen in maar een paar stappen: 

  1. Kies Paypal als betaalwijze bij het afrekenen en je wordt doorverwezen naar de Paypal-website om de betaling af te ronden.  
  2. Ben je al PayPal-klant? Log dan in en bevestig de betaling. Nieuw bij PayPal? Maak dan een account aan en bevestig vervolgens je betaling.  
Meer informatie vind je op PayPal

Klarna 

Koop vandaag en betaal later. Geen rente. Geen extra kosten. Geen moeite. Hoe werkt het? 

  1. Plaats je bestelling en kies Klarna als betaalwijze.
  2. Na levering van het product gaat het betaaltermijn van 14 dagen in. Betaal of meld een retour aan. 
  3. Zodra je bestelling verwerkt is, ontvang je een e-mail van Klarna met meer informatie over hoe en waar je moet betalen.

Meer informatie vind je op KlarnaCombo Cadeaubon

Een cadeau kopen voor iemand is vaak lastig. Dus daar hebben wij de oplossing voor! De Combo-Cadeaubon kan besteed worden bij Combo aan de Gracht, maar ook bij Combo Design aan de Sint Jacobsstaat. Bovendien kan de bon besteed worden in de webshop. Genoeg keuze toch? Dit is het perfecte cadeau voor mensen die net een nieuw huis hebben en nog leuke designproducten willen aanschaffen! Ook is het natuurlijk leuk om te geven voor een verjaardag, huwelijk, kerst, valentijn, Sinterklaas of zomaar! 

In de webshop en in onze winkels kun je betalen met een cadeaubon. In de webshop kun je de cadeaubon verzilveren door de cadeaubon code in te vullen bij kortingscode. 

Koop je cadeaubon