Let's create

In het centrum van Utrecht vind je de woonwinkels van Combo Design. Laat je adviseren en inspireren door onze medewerkers met een enorme passie voor design en interieur. Bij Combo Design kun je terecht voor de totale inrichting van je huis: van vloeren tot verlichting en van meubelen tot raamdecoratie. Wil je onze collectie alvast bekijken? Neem dan een kijkje in onze webshop.


Missie

Design voor iedereen

Bij Combo Design vind je design voor iedereen. Met onze eigentijdse, kleurrijke collectie lopen wij voorop binnen de markt, denken wij in mogelijkheden en zorgen wij voor een positieve, frisse en open communicatie naar de klant toe. Door een goede klantenreis te bieden, kunnen wij persoonlijk en eerlijk advies geven aan jou.

Bij Combo Design zijn wij altijd in beweging om op zoek te zijn naar de beste manieren om jou te helpen. Wij kennen de trends in de markt, weten wij van de nieuwste producten af en passen deze kennis meteen toe in ons werk. Zo word jij op een creatieve, inspirerende en ondernemende manier snel geholpen met het beste advies en kan er een slag worden geslagen met het realiseren van jouw woondroom.

Passie

Designdromen realiseren

Wij houden ervan om mooie dingen te maken! Of het nu het verkopen van een designproduct is of dat het gaat om het uitvoeren van een heel project. Voor elke klus ben je welkom. Wij gaan graag samen met je aan de slag om jouw droom zo goed mogelijk uit te voeren.

Onze leveranciers noemen ons kleurrijk, toegankelijk en uniek en dat is iets wat wij graag horen. Wij houden ervan om met kleur te spelen en in onze winkels zul je veel eigenzinnige producten vinden. Hoewel wij wel een stadswinkel zijn, komen wij toch door heel Nederland om onze prachtige designmeubelen af te leveren en projecten op te starten. Heb jij ook een passie om van jouw interieur iets moois te maken, kom dan naar Combo Design!

Meer dan 100 merken

Bij Combo Design verkopen we meer dan 100 designmerken! Zo zit er voor iedereen wat leuks tussen. Met onze filterfuncties kun je gemakkelijk het juiste merk en product vinden. Ben je op zoek naar een product van een merk dat wij verkopen, maar vind je het niet bij ons in de shop? Neem dan contact met ons op. In veel gevallen kunnen wij je alsnog verder helpen. 

Kwaliteit

De interieurproducten die wij verkopen zijn afkomstig van gerenommeerde designmerken zoals: Design on StockHAYArtifortPodePerletta en nog veel meer. Kwaliteit staat bij ons op nummer 1. Alle merken zijn zorgvuldig geselecteerd. Daarmee bieden we de service en garantie, die je mag verwachten van een woonwinkel. Bovendien kun je bij ons alle producten van onze merken bestellen.

CBW-erkend

Combo Design is aangesloten bij het CBW. Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral zekerheid. CBW-erkende winkels hanteren algemene voorwaarden, die de consument extra goed beschermen. Voor de inhoud ervan verwijzen we je naar de CBW-erkend voorwaarden voor woonwinkels of naar de veelgestelde vragen over dit onderwerp.

Interieuradvies

Wij heten je welkom om inspiratie op te komen doen in één van onze winkels. Ons team interieurstylisten staat klaar om je te helpen met passend interieuradvies. Onze adviseurs zullen vol passie het verhaal achter de designs vertellen en zullen je verrassen door hun creatieve ideeën. Kom gerust langs, laat je inspireren in onze showroom en ontvang advies van onze interieuradviseurs. Get inspired! 

Zakelijke klant?

Interieuradvies en interieurontwerp doen we niet alleen voor particulieren. We voeren regelmatig projecten uit voor bedrijven. Een prettig ingerichte werkomgeving werkt inspirerend en is goed voor de efficiëntie! Ben je benieuwd naar meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Combo Memberclub

Niets meer missen? Dan verwelkomen wij jou graag bij de Combo Memberclub. De Combo Memberclub geeft je vele voordelen. Benieuwd naar de voordelen? Bekijk de voordelen van de Combo Memberclub hier.