Retourneren


Wil je jouw bestelling retourneren, bijvoorbeeld omdat het product niet naar verwachting is of omdat je een verkeerd artikel hebt ontvangen? Dat is uiteraard geen probleem. Hieronder kun je alle informatie vinden over het retourneren van jouw bestelling.

Meest gestelde vragen over retourneren

Je hebt een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van je bestelling. In deze periode kun je ons laten weten dat je de overeenkomst wilt ontbinden. Na ontbinding heb je nog 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen. Stuur het artikel onbeschadigd terug en waar mogelijk in de originele verpakking. Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een andere manier hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, kunnen we kosten in rekening brengen.
Je retour dient te voldoen aan onderstaande voorwaarden: 1. Het product is onbeschadigd. 2. Het product zit in de originele verpakking 3. Je beschikt over een aankoopbewijs 4. In de onderstaande gevallen kun je geen aanspraak maken op het herroepingsrecht en kan je het product niet retourneren: 1. Snoeren die voor jou op maat zijn gesneden. 2. Producten die voor jou met specifieke wensen tot stand zijn gekomen. Het gaat dan om op maat gemaakte producten. Denk bijvoorbeeld aan stoelen, banken of fauteuils die zijn gestoffeerd met de stof die jij hebt uitgezocht. 3. Afgeprijsde artikelen. 4. Showroommodellen.
Omdat het product op maat is gemaakt, is het voor ons vrijwel onmogelijk om deze producten nog te verkopen. Speciaal voor jou gemaakte producten zijn bijvoorbeeld banken in een bepaalde stof, kasten in een bepaalde maat en raamdecoratie in bepaalde afmetingen. Wij volgen hiermee de CBW-voorwaarden.
Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.
Als je recht hebt op het retourneren van je gekochte product kan dit op meerdere manieren. - Product terugsturen via PostNL; - Laten ophalen door Combo Design team. - Afgeven in de winkel. Lees de retourvoorwaarden bij het kopje: Wat zijn de retourvoorwaarden.
De verzendkosten van het retourneren van jouw bestelling is voor eigen rekening. In het geval dat wij onverhoopt het verkeerde of een beschadigd product hebben geleverd betaalt Combo Design de kosten van het retourneren. Als je onverhoopt het verkeerde product ontvangt of als het product bij levering beschadigd is, willen we die fout snel herstellen. Je kunt het product dan kosteloos retourneren. Vul het de retourformulier hieronder in en dan nemen wij contact met jou op. Kan het product niet worden verzonden via PostNL vanwege het formaat kunnen wij het product bij je ophalen. Hier rekenen wij kosten voor: Bezorging binnen provincie Utrecht €50,- Bezorging buiten provincie Utrecht € 75,00
Alle retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Combo Design niet aansprakelijk is voor het eventueel beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Bewaar daarom altijd de Track en Trace code goed.
Pak jou product op een nette en correcte manier in en gebruik hierbij de originele verpakkingsmaterialen.
Wij vinden het fijn om te horen dat je toch je bestelling wilt houden. Om ervoor te zorgen dat dit proces goed verloopt horen wij dit graag direct. Neem contact met ons door te bellen met 030 233 3878 optie 3, afdeling orders, tijdens kantoor uren (dinsdag t/m vrijdag 09:00 -17:00), en stuur ons buiten kantoor uren een email naar orders@combodesign.nl.
Nadat wij het pakket in goede orde hebben ontvangen, storten wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op je rekening.
Wanneer wij het product hebben ontvangen gaan wij de retour verwerken. Is er iets mis met het retour, dan brengen wij je hiervan op de hoogte. Is het ontvangen retour in orde dan kun je het bedrag binnen 14 dagen retour ontvangen.
Vervelend om te horen dat er iets niet goed is gegaan, onze excuses hiervoor. Neem contact met ons door te bellen met 030 233 3878 optie 4, afdeling service, tijdens kantoor uren of stuur email naar service@combodesign.nl.
Toch een andere kleur? Dan kunnen wij het product voor je ruilen. Bekijk of het door jou gekochte product valt onder de retourvoorwaarden. Is dit het geval? Vul dan het retourformulier onder aan de pagina in, en schaf het andere product aan in onze webshop.
Retour aanmelding
Reden van retour
Product geopend
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *