Retourneren

Wil jij jouw bestelling terugsturen, bijvoorbeeld omdat het product niet naar verwachting is of omdat je een verkeerd artikel hebt ontvangen? Dat is uiteraard geen probleem. Hieronder vind je de meeste informatie over het terugsturen van jouw bestelling. Heb je na het lezen van deze informatie bekijk dan onze meestgestelde vragen pagina.

Retourtermijn
Je kunt de gekochte producten binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Je retour dient te voldoen aan onderstaande voorwaarden:

Voorwaarden voor het retourneren van producten

  • Het product is onbeschadigd.
  • Het product zit in de originele verpakking.
  • Je beschikt over een aankoopbewijs.
  • Het product is niet speciaal voor jou gemaakt. Speciaal voor jou gemaakte producten zijn bijvoorbeeld banken in een bepaalde stof, kasten in een bepaalde maat en raamdecoratie in bepaalde afmetingen.
Retourkosten
De verzendkosten van het retourneren van jouw bestelling is voor eigen rekening. In het geval dat wij onverhoopt het verkeerde of een beschadigd product hebben geleverd betaalt Combo Design de kosten van het terugsturen. 

Aansprakelijkheid retourzending
Alle retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Combo Design niet aansprakelijk is voor het eventueel beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Bewaar daarom altijd het Track en Trace code goed.

Verkeerd product of beschadigd product ontvangen?
Als je onverhoopt het verkeerde product ontvangt of als het product bij levering beschadigd is, willen we die fout snel herstellen. De schade dient binnen 2 dagen na levering gemeld te worden, na 2 dagen is het bijna niet mogelijk om de oorzaak van de schade te achterhalen. Je kunt het product dan kosteloos terugsturen. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie. 

Retourneren in de winkel
Het is mogelijk om jouw online bestelling te retourneren in onze winkel. 

Gebruik het retourformulier
Hieronder vind je een formulier waarmee je een retour kunt aanvragen. Vul alle gegevens in en verstuur het formulier. Je ontvangt daarna een e-mail met meer informatie over jouw retour.

Retour aanmelding
Reden van retour
Product geopend
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *