Lloyd Table Outdoor 230x80x76cm - White

€ 2.346,00

Levertijd 4 - 6 weken

Andere varianten
Productnummer: 50389958333
Productinformatie Lloyd Table Outdoor 230x80x76cm - White

De Lloyd outdoor 230x80x76 van Functionals is een prachtige Outdoor collectie die van Aluminium is gemaakt. Of het nu regent of droog is, deze collectie blijft altijd mooi! De Lloyd tafel heeft een speciale constructie waardoor de tafel altijd recht op de grond zal staan, zelfs als de vloer ongelijk is! Super handig toch? Hoef je nooit meer met een bierviltje of papiertje onder de tafel te kruipen! Je hele tuin set compleet maken met het Lloyd bankje? Klik dan hier. De tafel is verkrijgbaar in twee afmetingen: 

- (l) 230 x (b) 80 x (h) 76 cm.

- (l) 200 x (b) 90 x (h) 76 cm.

 Deze tijdloze salon tafel is beschikbaar in verschillende kleuren.

Kom je er zelf niet helemaal uit? Ons team interieurstylisten staat voor je klaar om je verder te helpen met je vragen. Neem contact met ons op of kom naar de winkel.

Het merk Functionals
Functionals biedt een collectie meubels en woonartikelen die exclusief voor ons zijn ontworpen door innovatieve ontwerpers. Elk heeft zijn of haar eigen perspectief, maar ze delen een gedurfde esthetiek, toewijding aan vakmanschap en aandacht voor detail. Ad en Simon van Esch, oprichters van Functionals, zijn de tweede generatie-eigenaren van Van Esch. De vader van Ad en Simon begon zijn carrière met het maken van fijn gesmede liturgische voorwerpen en maakte vervolgens de metalen fittingen voor schepen. Henk van Esch startte uiteindelijk met het merk Functionals.

Van Esch maakt kapstokken, lockers, banken, vitrines en meer. De producten zijn gemaakt om lang mee te gaan. De onderdelen worden gemaakt in kleine, maar gespecialiseerde fabrieken in Europa en veel onderdelen worden met de hand afgewerkt. De interesse in vakmanschap en aandacht voor detail is vanzelfsprekend bij Functionals.
Materiaal: Gepoedercoat staal
Product kleur: White
Designer: Serener
Lengte (cm): 230.00
Breedte (cm): 80.00
Hoogte (cm): 76.00

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Functionals

Functionals
Functionals biedt een collectie meubels en woonartikelen die exclusief voor ons zijn ontworpen door innovatieve ontwerpers. Elk heeft zijn of haar eigen perspectief, maar ze delen een gedurfde esthetiek, toewijding aan vakmanschap en aandacht voor detail. Ad en Simon van Esch, oprichters van Functionals, zijn de tweede generatie-eigenaren van Van Esch. De vader van Ad en Simon begon zijn carrière met het maken van fijn gesmede liturgische voorwerpen en maakte vervolgens de metalen fittingen voor schepen. Henk van Esch startte uiteindelijk met het merk Functionals.Van Esch maakt kapstokken, lockers, banken, vitrines en meer. De producten zijn gemaakt om lang mee te gaan. De onderdelen worden gemaakt in kleine, maar gespecialiseerde fabrieken in Europa en veel onderdelen worden met de hand afgewerkt. De interesse in vakmanschap en aandacht voor detail is vanzelfsprekend bij Functionals.
Bonsai 5 Candleholder
€ 268,00

Levertijd 4 - 6 weken