Lloyd Low Table 110x110x36cm - Parallel

€ 1.545,00

Levertijd 4 - 6 weken

Andere varianten
Productnummer: 50389960336
Productinformatie Lloyd Low Table 110x110x36cm - Parallel

Zoals alle leden van de Lloyd familie, is Lloyd 110x110x36  Low ingenieus ontworpen voor uitzonderlijke stabiliteit. Serener's Christoph Seyferth ontwierp de Lloyd Table oorspronkelijk voor het avant-garde Lloyd Hotel & Culturele Ambassade in Amsterdam. Sinds de opening van het hotel in 2004 is de Lloyd door de kenners van design als een nieuwe klassieker bestempeld. De gestroomlijnde vorm is prachtig om te zien, en de basisconstructie is ingenieus praktisch. Dankzij het stalen bovenblad van Lloyd is de tafel uitzonderlijk stabiel. Het metaal buigt mee op oneffen oppervlakken – alle vier de poten raken altijd de vloer. Bovendien houden de kunststof doppen op de poten de vloer vrij van krassen. Deze tijdloze tafel is beschikbaar in verschillende kleuren.

Kom je er zelf niet helemaal uit? Ons team interieurstylisten staat voor je klaar om je verder te helpen met je vragen. Neem 
contact met ons op of kom naar de winkel.

Het merk Functionals
Functionals biedt een collectie meubels en woonartikelen die exclusief voor ons zijn ontworpen door innovatieve ontwerpers. Elk heeft zijn of haar eigen perspectief, maar ze delen een gedurfde esthetiek, toewijding aan vakmanschap en aandacht voor detail. Ad en Simon van Esch, oprichters van Functionals, zijn de tweede generatie-eigenaren van Van Esch. De vader van Ad en Simon begon zijn carrière met het maken van fijn gesmede liturgische voorwerpen en maakte vervolgens de metalen fittingen voor schepen. Henk van Esch startte uiteindelijk met het merk Functionals.

Van Esch maakt kapstokken, lockers, banken, vitrines en meer. De producten zijn gemaakt om lang mee te gaan. De onderdelen worden gemaakt in kleine, maar gespecialiseerde fabrieken in Europa en veel onderdelen worden met de hand afgewerkt. De interesse in vakmanschap en aandacht voor detail is vanzelfsprekend bij Functionals.
Materiaal: Frame van gepoedercoat staal.
Product kleur: Parallel
Designer: Serener
Lengte (cm): 110.00
Breedte (cm): 110.00
Hoogte (cm): 36.00
Vorm: Vierkant

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Functionals

Functionals
Functionals biedt een collectie meubels en woonartikelen die exclusief voor ons zijn ontworpen door innovatieve ontwerpers. Elk heeft zijn of haar eigen perspectief, maar ze delen een gedurfde esthetiek, toewijding aan vakmanschap en aandacht voor detail. Ad en Simon van Esch, oprichters van Functionals, zijn de tweede generatie-eigenaren van Van Esch. De vader van Ad en Simon begon zijn carrière met het maken van fijn gesmede liturgische voorwerpen en maakte vervolgens de metalen fittingen voor schepen. Henk van Esch startte uiteindelijk met het merk Functionals.Van Esch maakt kapstokken, lockers, banken, vitrines en meer. De producten zijn gemaakt om lang mee te gaan. De onderdelen worden gemaakt in kleine, maar gespecialiseerde fabrieken in Europa en veel onderdelen worden met de hand afgewerkt. De interesse in vakmanschap en aandacht voor detail is vanzelfsprekend bij Functionals.
Bonsai 5 Candleholder
€ 268,00

Levertijd 4 - 6 weken