Stella plaid - Nude

€ 89,95

Op voorraad

Levertijd 1 - 2 weken

Andere varianten
Winkel
Kies een locatie.
Forget selection
{{ Math.round(store.extensions.neti_store_pickup_distance.distance * 100) / 100 }} {{ store.extensions.neti_store_pickup_distance.unit }}
{{ store.label }}
{{ store.street }} {{ store.streetNumber }}
{{ store.zipCode }} {{ store.city }}
Openingstijden:
Voorraad: 1
Productnummer: 50201- 202209
Productinformatie Stella plaid - Nude

De plaid Stella is het ontwerp van Birgitta Bengtsson Bjork. De Stella is gemaakt van 100% duurzame lamswol. De voordelen van duurzame wol is dat het de plaids heerlijk zacht maakt, ze hypoallergeen zijn en goed ventileren. Plaid Stella heeft een ingeweven motief van wiebertjes, het plaid heeft witte franjes aan het uiteinde. De afmeting van de plaid is 130 x 200 cm (inclusief de franjes) en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Bij Klippan worden er geen concessies gedaan als het gaat over kwaliteit. In de afgelopen jaren heeft Klippan extra aandacht besteed het productieproces om deze zo milieuvriendelijk mogelijk te maken, en met succes!! Het energieverbruik hebben zij met 50% weten te laten dalen en de verpakkingen zijn nu biologisch afbreekbaar. Er worden plaids van recycled wool geproduceerd waardoor het afval erg is afgenomen.

Kom je er zelf niet helemaal uit, of heb je vragen over de Stella plaid - nude van Klippan? Ons team interieurstylisten staat voor je klaar om je verder te helpen met jouw vragen. Neem contact met ons op of kom naar de winkel. Wil jij dit product van Klippan bestellen, maar zie je hier niet de variant die jij voor ogen hebt? Wij zijn officieel dealer van Klippan, en kunnen daarom het product in alle mogelijke varianten voor jou bestellen.

Het merk Klippan

Als het gaat om warmte en duurzaamheid gaat er niets boven pure wol en katoen. De lamswol van Klippan komt uit New Zeeland en is terug te herleiden naar de individuele "farms" waar de dieren zijn opgegroeid. De schapen worden niet middels de mulesing methode geschoren, de wol is vrij van chemicaliën gewassen en er is geen bleekmiddel gebruikt. Alleen de fijnste wol en katoenen vezels worden gebruikt om de collectie van de Klippan dekens en plaids te weven. Bij Klippan vindt je een veelzijdige verzameling van kleuren en patronen. Klippan produceert met respect voor natuur en het Milieu. Zo zijn bijna alle dekens en plaids zijn voorzien van het eco keurmerk, het energieverbruik is gedaald met 50% en nu biologisch afbreekbaar en er worden plaids geproduceerd van recycled wol. Met de Klippan producten kun je dus lekker duurzaam liggen onder een plaid of deken. Materiaal: 100% lambswool
Product kleur: Nude
Designer: Klippan
Lengte (cm): 130.00
Breedte (cm): 200.00

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Klippan

Klippan
Als het gaat om warmte en duurzaamheid gaat er niets boven pure wol en katoen. De lamswol van Klippan komt uit New Zeeland en is terug te herleiden naar de individuele "farms" waar de dieren zijn opgegroeid. De schapen worden niet middels de mulesing methode geschoren, de wol is vrij van chemicaliën gewassen en er is geen bleekmiddel gebruikt. Alleen de fijnste wol en katoenen vezels worden gebruikt om de collectie van de Klippan dekens en plaids te weven. Bij Klippan vindt je een veelzijdige verzameling van kleuren en patronen. Klippan produceert met respect voor natuur en het Milieu. Zo zijn bijna alle dekens en plaids zijn voorzien van het eco keurmerk, het energieverbruik is gedaald met 50% en nu biologisch afbreekbaar en er worden plaids geproduceerd van recycled wol. Met de Klippan producten kun je dus lekker duurzaam liggen onder een plaid of deken.