Knut plaid - Orange

€ 89,95

Levertijd 1 - 2 weken

Andere varianten
Productnummer: 50201209207
Productinformatie Knut plaid - Orange

De Knut plaid is gemaakt van 100% lamswol die afkomstig is uit Nieuw-Zeeland. De kwaliteitswol is heerlijk zacht, ventilerend en hypoallergeen. De wol bevat van nature olie, wat het water- en vuilafstotend maakt. De wol is vrij van chemicaliën. Deze plaid heeft een ingeweven motief en is de plaid is afgewerkt met witte franjes. De afmeting van de plaid is 130 x 200 cm (inclusief franjes) en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. 

Bij Klippan worden er geen concessies gedaan als het gaat over kwaliteit. In de afgelopen jaren heeft Klippan extra aandacht besteed het productieproces om deze zo milieuvriendelijk mogelijk te maken, en met succes!! Het energieverbruik hebben zij met 50% weten te laten dalen en de verpakkingen zijn nu biologisch afbreekbaar. Er worden plaids van recycled wool geproduceerd waardoor het afval erg is afgenomen.

Kom je er zelf niet helemaal uit, of heb je vragen over de Knut plaid - orange van Klippan? Ons team interieurstylisten staat voor je klaar om je verder te helpen met jouw vragen. Neem contact met ons op of kom naar de winkel. Wil jij dit product van Klippan bestellen, maar zie je hier niet de variant die jij voor ogen hebt? Wij zijn officieel dealer van Klippan, en kunnen daarom het product in alle mogelijke varianten voor jou bestellen.

Het merk Klippan

Als het gaat om warmte en duurzaamheid gaat er niets boven pure wol en katoen. De lamswol van Klippan komt uit New Zeeland en is terug te herleiden naar de individuele "farms" waar de dieren zijn opgegroeid. De schapen worden niet middels de mulesing methode geschoren, de wol is vrij van chemicaliën gewassen en er is geen bleekmiddel gebruikt. Alleen de fijnste wol en katoenen vezels worden gebruikt om de collectie van de Klippan dekens en plaids te weven. Bij Klippan vindt je een veelzijdige verzameling van kleuren en patronen. Klippan produceert met respect voor natuur en het Milieu. Zo zijn bijna alle dekens en plaids zijn voorzien van het eco keurmerk, het energieverbruik is gedaald met 50% en nu biologisch afbreekbaar en er worden plaids geproduceerd van recycled wol. Met de Klippan producten kun je dus lekker duurzaam liggen onder een plaid of deken. Materiaal: 100% lambswool, brushed
Product kleur: Orange
Designer: Klippan
Lengte (cm): 130.00
Breedte (cm): 200.00

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Klippan

Klippan
Als het gaat om warmte en duurzaamheid gaat er niets boven pure wol en katoen. De lamswol van Klippan komt uit New Zeeland en is terug te herleiden naar de individuele "farms" waar de dieren zijn opgegroeid. De schapen worden niet middels de mulesing methode geschoren, de wol is vrij van chemicaliën gewassen en er is geen bleekmiddel gebruikt. Alleen de fijnste wol en katoenen vezels worden gebruikt om de collectie van de Klippan dekens en plaids te weven. Bij Klippan vindt je een veelzijdige verzameling van kleuren en patronen. Klippan produceert met respect voor natuur en het Milieu. Zo zijn bijna alle dekens en plaids zijn voorzien van het eco keurmerk, het energieverbruik is gedaald met 50% en nu biologisch afbreekbaar en er worden plaids geproduceerd van recycled wol. Met de Klippan producten kun je dus lekker duurzaam liggen onder een plaid of deken. 
Block plaid - Rust
€ 89,95

Levertijd 1 - 2 weken

Chevron plaid - Caramel
€ 89,95

Levertijd 1 - 2 weken

Chevron plaid - Nude
€ 89,95

Levertijd 1 - 2 weken

Freja plaid - Wood
€ 99,95

Levertijd 1 - 2 weken

Gotland plaid - Blue
€ 95,95

Levertijd 1 - 2 weken

Gotland plaid - Bottle green
€ 95,95

Levertijd 1 - 2 weken

Gotland plaid - Orange
€ 95,95

Levertijd 1 - 2 weken

Gotland plaid - Yellow
€ 95,95

Levertijd 1 - 2 weken

Havanna plaid - Aqua multi
€ 89,95

Levertijd 1 - 2 weken

Knut plaid - Dark grey
€ 89,95

Levertijd 1 - 2 weken

Knut plaid - Rose brown
€ 89,95

Levertijd 1 - 2 weken

Knut plaid - Smokey blue
€ 89,95

Levertijd 1 - 2 weken

Nova plaid - Yellow
€ 85,00

Levertijd 1 - 2 weken

Olle plaid - Saffron
€ 89,95

Levertijd 1 - 2 weken

Olle plaid - Smokey blue
€ 89,95

Levertijd 1 - 2 weken