Filasse vloerkleed

€ 4.818,00

Levertijd 8 - 12 weken

Afmeting
Kleuren
Productnummer: 50091 filasse-130060-200300
Productinformatie Filasse vloerkleed

Deze laagpolige collectie bestaat uit een mengsel van fijne wollen kamgaren en zuiver linnen. De kleuren zijn geïnspireerd op etnische groepen en hun specifieke kleding, culturele en landschappelijke schoonheid.

Kom je er zelf niet helemaal uit, of heb je vragen over het Filasse vloerkleed? Ons team interieurstylisten staat voor je klaar om je verder te helpen met jouw vragen. Neem contact met ons op of kom naar de winkel. Wil je dit product van CS Rugs bestellen, maar zie je hier niet de variant die jij voor ogen hebt? Wij zijn officieel dealer van CS Rugs en kunnen daarom het product in alle mogelijke varianten voor jou bestellen. Vraag een offerte aan en ontvang van ons een voorstel.

Het merk CS Rugs

CS Rugs is een toegewijde en innovatieve fabrikant van 'custom made' vloerkleden. Met een enthousiaste liefde voor textiel, een creatief ontwikkelingsteam en hoge kwaliteit & servicenormen maken CSrugs tot wat het is. Sinds 1979 is CSrugs gespecialiseerd in het maken van luxe vloerkleden in diverse poolhoogtes, materiaal- en kleurcombinaties. 

De collectie van CSrugs verrijkt woonkamers, kantoren, winkels en meer. Wat de situatie ook is, de custom made collectie biedt creatieve oplossingen. De experts van het CSrugs atelier zijn in staat om jouw specifieke wensen levendig voor te stellen en om te zetten in een perfect passend vloerkleed.

Materiaal: 75% wol 25% linnen
Product kleur: CSrugs heeft diverse kleuren opties
Designer: CSrugs
Vorm: Diverse vormen mogelijk
Soort vloerkleed: Polig vloerkleed
Gebruik vloerkleed: Binnen vloerkleed
Soort pool: Hoogpolig
Afwijkende maat mogelijk: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van CS Rugs

CS Rugs
CS Rugs is een toegewijde en innovatieve fabrikant van 'custom made' vloerkleden. Met een enthousiaste liefde voor textiel, een creatief ontwikkelingsteam en hoge kwaliteit & servicenormen maken CSrugs tot wat het is. Sinds 1979 is CSrugs gespecialiseerd in het maken van luxe vloerkleden in diverse poolhoogtes, materiaal- en kleurcombinaties. De collectie van CSrugs verrijkt woonkamers, kantoren, winkels en meer. Wat de situatie ook is, de custom made collectie biedt creatieve oplossingen. De experts van het CSrugs atelier zijn in staat om jouw specifieke wensen levendig voor te stellen en om te zetten in een perfect passend vloerkleed.
Cameleon vloerkleed
€ 3.345,60

Levertijd 8 - 12 weken

Chalet vloerkleed
€ 2.513,28

Levertijd 8 - 12 weken

Connect vloerkleed
€ 2.529,60

Levertijd 8 - 12 weken

Lilain vloerkleed
€ 2.582,64

Levertijd 8 - 12 weken

Merino vloerkleed
€ 2.941,68

Levertijd 8 - 12 weken

Metropolis vloerkleed
€ 2.647,92

Levertijd 8 - 12 weken

Sauvage vloerkleed
€ 2.827,44

Levertijd 8 - 12 weken

Tweet vloerkleed
€ 2.376,00

Levertijd 8 - 12 weken