Cameleon vloerkleed

€ 4.920,00

Levertijd 8 - 12 weken

Afmeting
Kleuren
Productnummer: 50091 cameleon-330160-200300
Productinformatie Cameleon vloerkleed

De naam Caméléon zegt het eigenlijk al. Het unieke vloerkleed heeft dezelfde eigenschappen als een kameleon. Het kleed verandert namelijk van kleur. De kleurveranderingen kunnen plaats vinden in diverse richtingen en bijzondere vormen. Op deze manier creëer je een mooie harmonie die altijd mooi bij ieder interieur past.

CS Rugs heeft verschillende kleurencombinaties gemaakt waar je uit kunt kiezen, maar het is ook mogelijk om zelf een kleurstelling te bepalen. Het vloerkleed is gemaakt van 100% Nieuw-Zeelandse Wol. Hierdoor is de wol makkelijk schoon te houden door zijn natuurlijke vetlaag. Kenmerken Techniek: Getuft Pool hoogte: 6* cm, 16 cm, 20 cm, 25, 45 cm Formaat: Zelf formaat samenstellen Materiaal: 100% New Zealand Wool.

Kom je er zelf niet helemaal uit, of heb je vragen over het Cameleon vloerkleed? Ons team interieurstylisten staat voor je klaar om je verder te helpen met jouw vragen. Neem contact met ons op of kom naar de winkel. Wil je dit product van CS Rugs bestellen, maar zie je hier niet de variant die jij voor ogen hebt? Wij zijn officieel dealer van CS Rugs en kunnen daarom het product in alle mogelijke varianten voor jou bestellen. Vraag een offerte aan en ontvang van ons een voorstel.

Het merk CS Rugs

CS Rugs is een toegewijde en innovatieve fabrikant van 'custom made' vloerkleden. Met een enthousiaste liefde voor textiel, een creatief ontwikkelingsteam en hoge kwaliteit & servicenormen maken CSrugs tot wat het is. Sinds 1979 is CSrugs gespecialiseerd in het maken van luxe vloerkleden in diverse poolhoogtes, materiaal- en kleurcombinaties. 

De collectie van CSrugs verrijkt woonkamers, kantoren, winkels en meer. Wat de situatie ook is, de custom made collectie biedt creatieve oplossingen. De experts van het CSrugs atelier zijn in staat om jouw specifieke wensen levendig voor te stellen en om te zetten in een perfect passend vloerkleed.

Materiaal: Wol
Product kleur: CSrugs heeft diverse kleuren opties
Designer: CSrugs
Vorm: Diverse vormen mogelijk
Soort vloerkleed: Polig vloerkleed
Gebruik vloerkleed: Binnen vloerkleed
Soort pool: Laagpolig
Afwijkende maat mogelijk: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van CS Rugs

CS Rugs
CS Rugs is een toegewijde en innovatieve fabrikant van 'custom made' vloerkleden. Met een enthousiaste liefde voor textiel, een creatief ontwikkelingsteam en hoge kwaliteit & servicenormen maken CSrugs tot wat het is. Sinds 1979 is CSrugs gespecialiseerd in het maken van luxe vloerkleden in diverse poolhoogtes, materiaal- en kleurcombinaties. De collectie van CSrugs verrijkt woonkamers, kantoren, winkels en meer. Wat de situatie ook is, de custom made collectie biedt creatieve oplossingen. De experts van het CSrugs atelier zijn in staat om jouw specifieke wensen levendig voor te stellen en om te zetten in een perfect passend vloerkleed.
Chalet vloerkleed
€ 2.513,28

Levertijd 8 - 12 weken

Connect vloerkleed
€ 2.529,60

Levertijd 8 - 12 weken

Filasse vloerkleed
€ 3.276,24

Levertijd 8 - 12 weken

Lilain vloerkleed
€ 2.582,64

Levertijd 8 - 12 weken

Merino vloerkleed
€ 2.941,68

Levertijd 8 - 12 weken

Metropolis vloerkleed
€ 2.647,92

Levertijd 8 - 12 weken

Sauvage vloerkleed
€ 2.827,44

Levertijd 8 - 12 weken

Tweet vloerkleed
€ 2.376,00

Levertijd 8 - 12 weken