Connect vloerkleed

€ 4.650,00

Levertijd 8 - 12 weken

Afmeting
Kleuren
Productnummer: 50091 connect-18020T03-25030010
Productinformatie Connect vloerkleed

Zoals de naam al aangeeft is Connect een combinatie van een gesneden pool en een lussenpool die worden verbonden door een prachtige zijden lijn. Het lussenpool gedeelte heeft een warm en enigszins gebreid karakter, terwijl de gesneden pool heerlijk zacht en warm aanvoelt. De combinatie van de twee verschillende poolvormen zorgen voor een speels en uniek effect. Bij CS Rugs is het mogelijk om naar eigen wens en smaak kleuren, vormen en dessins samen te stellen, daarnaast is er een selectie gemaakt van kleuren die standaard besteld kunnen worden.

Kom je er zelf niet helemaal uit, of heb je vragen over het Connect vloerkleed? Ons team interieurstylisten staat voor je klaar om je verder te helpen met jouw vragen. Neem 
contact met ons op of kom naar de winkel. Wil je dit product van CS Rugs bestellen, maar zie je hier niet de variant die jij voor ogen hebt? Wij zijn officieel dealer van CS Rugs en kunnen daarom het product in alle mogelijke varianten voor jou bestellen. Vraag een offerte aan en ontvang van ons een voorstel.

Het merk CS Rugs

CS Rugs is een toegewijde en innovatieve fabrikant van 'custom made' vloerkleden. Met een enthousiaste liefde voor textiel, een creatief ontwikkelingsteam en hoge kwaliteit & servicenormen maken CSrugs tot wat het is. Sinds 1979 is CSrugs gespecialiseerd in het maken van luxe vloerkleden in diverse poolhoogtes, materiaal- en kleurcombinaties. 

De collectie van CSrugs verrijkt woonkamers, kantoren, winkels en meer. Wat de situatie ook is, de custom made collectie biedt creatieve oplossingen. De experts van het CSrugs atelier zijn in staat om jouw specifieke wensen levendig voor te stellen en om te zetten in een perfect passend vloerkleed.

Materiaal: 38,5% wol 14% zijde 19,5% linnen 14% viscose 14% katoen
Product kleur: CSrugs heeft diverse kleuren opties
Designer: CSrugs
Vorm: Diverse vormen mogelijk
Soort vloerkleed: Polig vloerkleed
Gebruik vloerkleed: Binnen vloerkleed
Soort pool: Laagpolig
Afwijkende maat mogelijk: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van CS Rugs

CS Rugs
CS Rugs is een toegewijde en innovatieve fabrikant van 'custom made' vloerkleden. Met een enthousiaste liefde voor textiel, een creatief ontwikkelingsteam en hoge kwaliteit & servicenormen maken CSrugs tot wat het is. Sinds 1979 is CSrugs gespecialiseerd in het maken van luxe vloerkleden in diverse poolhoogtes, materiaal- en kleurcombinaties. De collectie van CSrugs verrijkt woonkamers, kantoren, winkels en meer. Wat de situatie ook is, de custom made collectie biedt creatieve oplossingen. De experts van het CSrugs atelier zijn in staat om jouw specifieke wensen levendig voor te stellen en om te zetten in een perfect passend vloerkleed.
Cameleon vloerkleed
€ 3.345,60

Levertijd 8 - 12 weken

Chalet vloerkleed
€ 2.513,28

Levertijd 8 - 12 weken

Filasse vloerkleed
€ 3.276,24

Levertijd 8 - 12 weken

Lilain vloerkleed
€ 2.582,64

Levertijd 8 - 12 weken

Merino vloerkleed
€ 2.941,68

Levertijd 8 - 12 weken

Metropolis vloerkleed
€ 2.647,92

Levertijd 8 - 12 weken

Sauvage vloerkleed
€ 2.827,44

Levertijd 8 - 12 weken

Tweet vloerkleed
€ 2.376,00

Levertijd 8 - 12 weken