Fermob

Fermob is het top design merk op het gebied van tuinmeubilair!

Zit je te denken om deze zomer je terras opnieuw aan te kleden met een nieuwe tuin set? Fermob is de beste keuze! Dit Franse merk levert geweldige design tuinmeubels voor in je tuin, patio, balkon en terras. Combo Design is een hele goede keuze als je bijvoorbeeld de mooie Luxembourg design tuinstoelen van Fermob wilt bestellen, want wij leveren alle meubels en accessoires van Fermob bij jou thuis!

Fermob staat voor kleur!

Fermob laat jouw fantasie groeien door je te laten kiezen uit 1 van hun 24 spetterende kleuren. Of je nou voor mintgroen gaat, fris wit of een knal oranje tuinmeubel set wilt, alles is mogelijk. Jij ben aan zet om je persoonlijkheid in je design meubels en tuin terug te laten komen!

Duurzame productie en kwaliteit

Al het tuinmeubilair van Fermob is in hun eigen fabriek in het midden van Frankrijk gemaakt. Dat betekent dus dat alle tuinstoelen, tuintafels en tuinbanken van Fermob volgens de standaarden van de EU zijn geproduceerd, met respect voor omgeving en mens. 
Fermob kiest bewust voor het gebruik van metaal (in de vorm van staal of aluminium) als ruw materiaal in hun tuinmeubelen. Dit omdat Fermob wil garanderen dat de meubels die jij mee naar huis neemt niet alleen te recyclen zijn, maar ook uit gerecycled materiaal zijn gemaakt!
Met een Fermob design stoel weet je zeker dat de kleur blijft, ook al staat de stoel dagenlang in de zon, want alle Fermob tuin meubels zijn behandeld met een speciale UV poeder coating. Wat betekent dat de design tuinstoelen, tuinbanken en tuintafels hun frisse kleur jarenlang behouden. 

Bekendste serie: Luxembourg

Ontwerper Frédéric Sofia heeft voor Fermob de Luxembourg serie ontworpen, geïnspireerd op de tijdloze stoelen uit 1923 welke in het bekende park Jardin du Luxembourg in Parijs staan.
De tuinstoelen, tuintafels, loungestoelen en tuinbanken uit de Luxembourg serie hebben een licht frame, gemaakt van aluminium en kunnen geleverd worden in 24 frisse kleuren. De rugleuningen en zittingen van Fermob’s Luxembourg serie zijn licht gebogen zodat je comfortabel urenlang kan blijven zitten. 
De meeste design tuinmeubels uit de Luxembourg serie, zoals de Luxembourg Stacking Chair zijn stapelbaar, tot wel 10 stuks hoog. Handig voor als je tijdelijk wat minder ruimte hebt op je terras, tuin of patio!

Fermob bestel je bij Combo Design!

Zoek jij een specifiek product van Fermob, maar is dit product niet te vinden op onze website? Combo Design is officieel dealer van Fermob en kan alle design tuin meubelen en design accessoires van dit Franse design merk voor jou bestellen. Heb je hulp nodig bij het kiezen? Wat past er nu het beste bij jouw tuin of terras? Onze interieuradviseurs / ontwerpers staan altijd voor je klaar! Stuur ons een mailtje of neem telefonisch contact met ons op.

Sorteer op:
Aantal weergegeven: