Balad lamp H12 (set of 3)

Vanaf € 185,00

Levertijd Op aanvraag

Kleuren
Andere varianten
Productnummer: 500753602-14
Productinformatie Balad lamp H12 (set of 3)

De Balad h12 lampen van Fermob is een volledig draagbaar lampenconcept ontworpen door Tristan Lohner. De Balad lampen zijn geïnspireerd op theelichtjes en hebben een batterijduur van 10 tot 13 uur. Het handvat, in de vorm van een koptelefoon, versterkt het mobiele en eigenzinnige ontwerp. Het is ook een knipoog naar de metaalkennis van Fermob. Deze lichtgewicht producten zorgen voor een nieuwe manier waarom we verlichting gebruiken. Zet de Balad op tafel binnen of buiten om voor tafellicht te zorgen, zet de lamp op een vensterbank of kast om voor sfeerlicht te zorgen, gebruik het als zaklamp of hang hem buiten aan een paal om als lantaarn te dienen. Maak je tuin gemakkelijk gezellig met de Balad h12 lampen!

De Balad h12 is verkrijgbaar in verschillende kleuren en in bamboe. De Balad lampen hebben 3 verschillende standen: neutraal wit, cool wit en een kaarslicht flikkerende stand. De lampen hebben een usb-poort, waar je ze aan kan opladen. Daarnaast zijn ze beschermd tegen UV-straling.

Let op: de Balad h12 lampen worden per set verkocht. De Balad heeft naast de h12 formaat ook nog de h25 en h38 formaat, die 25 cm en 38 cm hoog zijn. Wil je een vloerlamp in je tuin creëren, dan kan je kiezen voor de Balad Offset Stand of de Balad Upright Stand.

Kom je er zelf niet helemaal uit welk tuinmeubel past bij jou of heb je andere vragen over dit model? Onze adviseurs helpen je graag met het kiezen van het juiste ontwerp, materiaal of kleur. Stuur een mail naar online@combodesign.nl of kom naar de winkel en voor advies. Wil jij dit product van Fermob bestellen, maar zie je hier niet de variant die je voor ogen hebt? Vraag dan een offerte aan via de ‘offerte aanvragen’ knop. Wij sturen je dan de juiste prijs voor het door jouw samengestelde product toe.

Het merk Fermob

Het Franse designmerk Fermob is al 25 jaar marktleider als het gaat om meubels voor je tuin en/of terras. Bij Fermob weten ze als geen ander hoe je geniet van het heerlijke buitenleven. Ze spelen hierop in door de mooiste en functioneelste tuinmeubels te ontwerpen. Fermob produceert niet alleen tuinmeubelen, maar ontwerpt ze ook zelf. Inmiddels bestaat de collectie uit stijlvolle meubels, verlichting en accessoires voor buiten. 

Door de speciale antiroestbehandeling gaan de Fermob producten jarenlang mee. Hiermee zijn de buitenmeubels bestand tegen natte, vochtige en zoute omgevingen. Zo is er een prachtige, kleurrijke collectie ontstaan die niet alleen weerbestendig is, maar ook licht van gewicht. 

Lichtbron omschrijving: Lichtsterkte : 1 neutraal wit + 1 koel wit + 1 kaarsachtige flikkerstand + OFF Kleur : 1 kaars-stijl warm wit (2300K), 1 neutraal wit (4000K) en 1 koel wit (6000K) Technology : integrated LED.
Product kleur: In meerdere kleuren beschikbaar, staat jouw kleur er niet bij vraag dan een offerte op
Designer: Tristan Lohner
Hoogte (cm): 12.00
IP-waarde: IP44
Dimbaar: Inclusief dimmer
Type dimmer: Ingebouwde dimmer
Bediening: Op het armatuur
Lichtbron: Geïntegreerde lichtbron
Portable: Ja
Kabellengte (cm): 15.00

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Fermob

Fermob
Het Franse designmerk Fermob is al 25 jaar marktleider als het gaat om meubels voor je tuin en/of terras. Bij Fermob weten ze als geen ander hoe je geniet van het heerlijke buitenleven. Ze spelen hierop in door de mooiste en functioneelste tuinmeubels te ontwerpen. Fermob produceert niet alleen tuinmeubelen, maar ontwerpt ze ook zelf. Inmiddels bestaat de collectie uit stijlvolle meubels, verlichting en accessoires voor buiten. Door de speciale antiroestbehandeling gaan de Fermob producten jarenlang mee. Hiermee zijn de buitenmeubels bestand tegen natte, vochtige en zoute omgevingen. Zo is er een prachtige, kleurrijke collectie ontstaan die niet alleen weerbestendig is, maar ook licht van gewicht. 
Airloop Armchair
€ 255,00

Levertijd Op aanvraag

Airloop Table
€ 325,00

Levertijd Op aanvraag

Alize Low armchair
€ 755,00

Levertijd Op aanvraag

Alize Low table
€ 265,00

Levertijd Op aanvraag

Alize Offset low table
€ 275,00

Levertijd Op aanvraag

Alize Sunlounger
€ 999,00

Levertijd Op aanvraag

Alize XS Sunlounger
€ 799,00

Levertijd Op aanvraag

Alto 36 x 23 cm
€ 54,00

Levertijd Op aanvraag

Alto 53 x 38.5 cm
€ 105,00

Levertijd Op aanvraag

Balad lamp H25
€ 89,00

Levertijd Op aanvraag

Balad lamp H38
€ 205,00

Levertijd Op aanvraag

Balad Offset stand
€ 355,00

Levertijd Op aanvraag

Balad Spike stand
€ 110,00

Levertijd Op aanvraag

Balad Upright stand
€ 210,00

Levertijd Op aanvraag

Basket high planter
€ 565,00

Levertijd Op aanvraag