Balad Spike stand

Vanaf € 110,00

Levertijd Op aanvraag

Kleuren
Andere varianten
Productnummer: 500753632-21
Productinformatie Balad Spike stand

Om aan alle behoeften van het gezin en het huis te voldoen, heeft de ontwerper Tristan Lohner, het assortiment aangevuld met kleurrijke metalen standaards. De Balad Spike standaard is 159 cm hoog en kan je in de grond plaatsen. De Balad Spike Stand is gemaakt van metaal en kun je op kleur afstemmen op het handvat van de lamp. Met deze Balad Spike Stand zorgt je voor sfeer in je tuin en creëer je het perfecte licht om tot in de late uurtjes in de tuin te vertoeven. De Balad Spike Stand is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De Spike is ook beschermd voor UV-straling. Alle formaten van de Balad lampen kunnen aan de Balad Spike stand geplaatst worden, maar voor de beste look raden we aan om voor de Balad H38 te gaan.

Kom je er zelf niet helemaal uit welk tuinmeubel past bij jou of heb je andere vragen over dit model? Onze adviseurs helpen je graag met het kiezen van het juiste ontwerp, materiaal of kleur. Stuur een mail naar online@combodesign.nl of kom naar de winkel en voor advies. Wil je dit product van Fermob bestellen, maar zie je hier niet de variant die je voor ogen hebt? Vraag dan een offerte aan via de ‘offerte aanvragen’ knop. Wij sturen je dan de juiste prijs voor het door jouw samengestelde product toe.

Het merk Fermob

Het Franse designmerk Fermob is al 25 jaar marktleider als het gaat om meubels voor je tuin en/of terras. Bij Fermob weten ze als geen ander hoe je geniet van het heerlijke buitenleven. Ze spelen hierop in door de mooiste en functioneelste tuinmeubels te ontwerpen. Fermob produceert niet alleen tuinmeubelen, maar ontwerpt ze ook zelf. Inmiddels bestaat de collectie uit stijlvolle meubels, verlichting en accessoires voor buiten. 

Door de speciale antiroestbehandeling gaan de Fermob producten jarenlang mee. Hiermee zijn de buitenmeubels bestand tegen natte, vochtige en zoute omgevingen. Zo is er een prachtige, kleurrijke collectie ontstaan die niet alleen weerbestendig is, maar ook licht van gewicht. 

Materiaal: Staal
Product kleur: In meerdere kleuren beschikbaar, staat jouw kleur er niet bij vraag dan een offerte op
Designer: Tristan Lohner
Breedte (cm): 21.00
Hoogte (cm): 159.00

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Fermob

Fermob
Het Franse designmerk Fermob is al 25 jaar marktleider als het gaat om meubels voor je tuin en/of terras. Bij Fermob weten ze als geen ander hoe je geniet van het heerlijke buitenleven. Ze spelen hierop in door de mooiste en functioneelste tuinmeubels te ontwerpen. Fermob produceert niet alleen tuinmeubelen, maar ontwerpt ze ook zelf. Inmiddels bestaat de collectie uit stijlvolle meubels, verlichting en accessoires voor buiten. Door de speciale antiroestbehandeling gaan de Fermob producten jarenlang mee. Hiermee zijn de buitenmeubels bestand tegen natte, vochtige en zoute omgevingen. Zo is er een prachtige, kleurrijke collectie ontstaan die niet alleen weerbestendig is, maar ook licht van gewicht. 
Airloop Table
€ 325,00

Levertijd Op aanvraag

Alize Sunlounger
€ 999,00

Levertijd Op aanvraag

Alto 36 x 23 cm
€ 54,00

Levertijd Op aanvraag

Alto 53 x 38.5 cm
€ 105,00

Levertijd Op aanvraag

Balad lamp H12 (set of 3)
€ 185,00

Levertijd Op aanvraag

Balad lamp H25
€ 89,00

Levertijd Op aanvraag

Balad lamp H38
€ 205,00

Levertijd Op aanvraag

Balad Offset stand
€ 355,00

Levertijd Op aanvraag

Balad Upright stand
€ 210,00

Levertijd Op aanvraag

Bistro metal stoel
€ 79,00

Levertijd Op aanvraag

Bistro tafel 117 x 77 cm
€ 375,00

Levertijd Op aanvraag

Bistro tafel 77 x 57 cm
€ 239,00

Levertijd Op aanvraag

Bistro tafel 97 x 57 cm
€ 285,00

Levertijd Op aanvraag

Bistro tafel rond 96 cm
€ 289,00

Levertijd Op aanvraag

Croisette Armchair
€ 439,00

Levertijd Op aanvraag