Airloop Table

Vanaf € 325,00

Levertijd Op aanvraag

Kleuren
Productnummer: 50075 7320-A5
Productinformatie Airloop Table

De Airloop Table is een kleine decoratieve tafel, die gemakkelijk op een balkon, terras of patio past. Met zijn hand gesmede ringen, die ook bij de 1900 collectie te zien zijn, trok het de aandacht van de ontwerper Frédérik Sofia. Bij de Airloop Table kun je deze ringen terugvinden en zorgt het voor een elegante en simplistische tuintafel. Met de anti-UV polyester blijft de tafel jarenlang goed beschermt tegen verschillende weersomstandigheden. Kies je Airloop Table en geniet van de warme, zwoele zomeravonden! De Airloop Table is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies voor de Airloop Armchair om de collectie af te maken.

Kom je er zelf niet helemaal uit welk tuinmeubel past bij jou of heb je andere vragen over dit model? Onze adviseurs helpen je graag met het kiezen van het juiste ontwerp, materiaal of kleur. Stuur een mail naar online@combodesign.nl of kom naar de winkel en voor advies. Wil jij dit product van Fermob bestellen, maar zie je hier niet de variant die je voor ogen hebt? Vraag dan een offerte aan via de ‘offerte aanvragen’ knop. Wij sturen je dan de juiste prijs voor het door jouw samengestelde product toe.

Het merk Fermob

Het Franse designmerk Fermob is al 25 jaar marktleider als het gaat om meubels voor je tuin en/of terras. Bij Fermob weten ze als geen ander hoe je geniet van het heerlijke buitenleven. Ze spelen hierop in door de mooiste en functioneelste tuinmeubels te ontwerpen. Fermob produceert niet alleen tuinmeubelen, maar ontwerpt ze ook zelf. Inmiddels bestaat de collectie uit stijlvolle meubels, verlichting en accessoires voor buiten. 

Door de speciale antiroestbehandeling gaan de Fermob producten jarenlang mee. Hiermee zijn de buitenmeubels bestand tegen natte, vochtige en zoute omgevingen. Zo is er een prachtige, kleurrijke collectie ontstaan die niet alleen weerbestendig is, maar ook licht van gewicht. 

Materiaal: Staal
Product kleur: In meerdere kleuren beschikbaar, staat jouw kleur er niet bij vraag dan een offerte op
Designer: Frederic Sofia
Hoogte (cm): 74.50
Diameter (cm): 60.00
Stapelbaar: Nee
Vorm: Rond

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Fermob

Fermob
Het Franse designmerk Fermob is al 25 jaar marktleider als het gaat om meubels voor je tuin en/of terras. Bij Fermob weten ze als geen ander hoe je geniet van het heerlijke buitenleven. Ze spelen hierop in door de mooiste en functioneelste tuinmeubels te ontwerpen. Fermob produceert niet alleen tuinmeubelen, maar ontwerpt ze ook zelf. Inmiddels bestaat de collectie uit stijlvolle meubels, verlichting en accessoires voor buiten. Door de speciale antiroestbehandeling gaan de Fermob producten jarenlang mee. Hiermee zijn de buitenmeubels bestand tegen natte, vochtige en zoute omgevingen. Zo is er een prachtige, kleurrijke collectie ontstaan die niet alleen weerbestendig is, maar ook licht van gewicht. 
Alize Sunlounger
€ 999,00

Levertijd Op aanvraag

Alto 36 x 23 cm
€ 54,00

Levertijd Op aanvraag

Alto 53 x 38.5 cm
€ 105,00

Levertijd Op aanvraag

Balad lamp H12 (set of 3)
€ 185,00

Levertijd Op aanvraag

Balad lamp H25
€ 89,00

Levertijd Op aanvraag

Balad lamp H38
€ 205,00

Levertijd Op aanvraag

Balad Offset stand
€ 355,00

Levertijd Op aanvraag

Balad Spike stand
€ 110,00

Levertijd Op aanvraag

Balad Upright stand
€ 210,00

Levertijd Op aanvraag

Bistro metal stoel
€ 79,00

Levertijd Op aanvraag

Bistro tafel 117 x 77 cm
€ 375,00

Levertijd Op aanvraag

Bistro tafel 77 x 57 cm
€ 239,00

Levertijd Op aanvraag

Bistro tafel 97 x 57 cm
€ 285,00

Levertijd Op aanvraag

Bistro tafel rond 96 cm
€ 289,00

Levertijd Op aanvraag

Croisette Armchair
€ 439,00

Levertijd Op aanvraag