Melt LED hanglamp - Copper

€ 990,00

Levertijd 2 - 4 weken

Andere varianten
Productnummer: 50260 MELTLED COP
Productinformatie Melt LED hanglamp - Copper

Deze Melt LED-hanglamp Copper van het merk Tom Dixon is een samenwerking met het Zweedse merk Font en een aanwinst voor elke kamer waar de lamp hangt. Tom Dixon is een Brits luxe designmerk dat in 2002 gecreëerd is door Tom Dixon zelf. Dit merk is gespecialiseerd in meubels en licht, maar sinds kort ook in accessoires. Tom Dixon is een merk dat wereldwijd wordt herkend en gewaardeerd vanwege hun baanbrekende gebruik van materialen en technieken. Continue innovatie, creativiteit en verbetering zijn de belangrijkste kernwaardes van dit merk en dit komt keer op keer op betoverende wijze terug in hun designs. De Melt lamp is geïnspireerd op gesmolten glas, de binnenkant van een smeltende gletsjer en kosmische ruimte. De lamp heeft een spiegelend effect als het licht uit is, en wordt transparant met koperen details als de lamp aan is. Dit is wat deze hanglamp een fascinerende blikvanger maakt. De LED-verlichting van de Melt biedt drie voordelen: een langere levensduur, energie-efficiëntie en verbeterde prestaties, waaronder dimbaarheid en lichtregeling. Deze lamp is beschikbaar in verschillende kleuren

Kom je er zelf niet helemaal uit, of heb je vragen over de Melt LED hanglamp / Copper? Ons team interieurstylisten staat voor je klaar om je verder te helpen met jouw vragen. Neem contact met ons op of kom naar de winkel. Wil je dit product van Tom Dixon bestellen, maar zie je hier niet de variant die jij voor ogen hebt? Wij zijn officieel dealer van Tom Dixon, en kunnen daarom het product in alle mogelijke varianten voor jou bestellen. Vraag een offerte aan via de ‘offerte aanvragen’ knop en ontvang van ons een voorstel.

Het merk Tom Dixon

Tom Dixon is begonnen in 2002 en uitgegroeid tot een designmerk die wereldwijd wordt verkocht. Binnen het merk staat innovatie centraal en heeft het de missie om de Britse meubelindustrie te doen herleven. En dat lukt al aardig. Met zijn designs heeft Tom Dixon al meerdere prijzen gewonnen met zijn meubels en verlichting. Binnen zijn Design Research Studio wordt er interieur en exterieur bedacht van morgen. In de bijzonderste musea, horeca, winkels en monumentale complexen hangt er werk van Tom Dixon.

Tom Dixons werk is eigentijds en uniek. Neem bijvoorbeeld de Melt hanglamp. Deze lamp heeft als hij uitstaat een effen kleur met een interessant design. Maar als hij aanstaat laat het alsof de lamp aan het smelten is. Tom Dixon is een prachtig merk voor wie op zoek is naar een eigenzinnig design dat dient voor een mooie afwerking in je interieur. Ben je op zoek naar een van de andere producten van Tom Dixon? Neem dan contact met ons op en wij bestellen het voor jou!

Lichtbron omschrijving: Lichtbron: 1 x 6W LED, 220-240V, 800 Lumen, 3000 K.
Materiaal: PC (kunststof)
Product kleur: Copper
Designer: Tom Dixon
Lengte (cm): 50.00
Breedte (cm): 50.00
Hoogte (cm): 50.00
Diepte (cm): 50.00
IP-waarde: IP20
Dimbaar: Externe dimmer
Type dimmer: Dali / Triac / Push
Bediening: Wandschakelaar
Lichtbron: Geïntegreerde lichtbron
Portable: Nee
Kabellengte (cm): 250.00

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Tom Dixon

Tom Dixon
Tom Dixon is begonnen in 2002 en uitgegroeid tot een designmerk die wereldwijd wordt verkocht. Binnen het merk staat innovatie centraal en heeft het de missie om de Britse meubelindustrie te doen herleven. En dat lukt al aardig. Met zijn designs heeft Tom Dixon al meerdere prijzen gewonnen met zijn meubels en verlichting. Binnen zijn Design Research Studio wordt er interieur en exterieur bedacht van morgen. In de bijzonderste musea, horeca, winkels en monumentale complexen hangt er werk van Tom Dixon. Tom Dixons werk is eigentijds en uniek. Neem bijvoorbeeld de Melt hanglamp. Deze lamp heeft als hij uitstaat een effen kleur met een interessant design. Maar als hij aanstaat laat het alsof de lamp aan het smelten is. Tom Dixon is een prachtig merk voor wie op zoek is naar een eigenzinnig design dat dient voor een mooie afwerking in je interieur. Ben je op zoek naar een van de andere producten van Tom Dixon? Neem dan contact met ons op en wij bestellen het voor jou!
Melt LED hanglamp - Silver
€ 990,00

Levertijd 2 - 4 weken

Melt LED hanglamp - Smoke
€ 990,00

Levertijd 2 - 4 weken

Melt Mini LED hanglamp - Gold
€ 640,00

Levertijd 2 - 4 weken

Melt Mini LED hanglamp - Silver
€ 640,00

Levertijd 2 - 4 weken

Melt Mini LED hanglamp - Smoke
€ 640,00

Levertijd 2 - 4 weken