Mama vase - Ugly Glazes

€ 359,00

Levertijd 1 - 5 werkdagen

Andere varianten
Productnummer: 50132UG
Productinformatie Mama vase - Ugly Glazes

Het ontwerp van dit fascinerend drie dimensionaal lijnenspel is per toeval geboren door de vaasvorm op de computer te kantelen, en twee identieke vormen hier tegenaan te positioneren. Roderick Vos, de ontwerper van de Ma-Ma vaas liet zich inspireren door de structuren van de natuur. Tijdens het ontwerpproces van vaas was het vertrekpunt een archetype van een symmetrische vaas te maken. 

Heb je vragen over deze Mama vase - Ugly Glazes? Ons team interieurstylisten staat voor je klaar om je verder te helpen met jouw vragen. Neem contact met ons op of kom naar de winkel. Wil je dit product van Cor Unum bestellen, maar zie je hier niet de variant die jij voor ogen hebt? Vraag een offerte aan via de ‘offerte aanvragen’ knop en ontvang van ons een voorstel.

Het merk Cor Unum

Het bewogen verhaal van Cor Unum gaat al meer dan 70 jaar terug. In het keramisch atelier in 's-Hertogenbosch wordt met veel passie en vakmanschap keramische ontwerpen vervaardigd. Cor Unum – letterlijk: één van hart – wordt gedragen door velen: door ambassadeurs en studenten, door ontwerpers en vrijwilligers, door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en professionals.

Cor Unum heeft zijn wortels in de Sociale Werkvoorziening. Het verhaal verantwoord ondernemen door het veilig stellen van een ambachtelijk en schoon productieproces is het verhaal van het borgen van betekenisvolle arbeid voor mensen die elders moeilijk werk vinden. Wat zij gezamenlijk als eindproduct neerzetten is uniek en de manier waarop Cor Unum dit doet, is een voorbeeld voor het ondernemerschap van morgen.

Materiaal: Earthenware
Product kleur: Ugly Glazes
Designer: Roderick Vos
Lengte (cm): 33.00
Breedte (cm): 33.00
Hoogte (cm): 43.00
Diepte (cm): 33.00

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Cor Unum

Cor Unum
Het bewogen verhaal van Cor Unum gaat al meer dan 70 jaar terug. In het keramisch atelier in 's-Hertogenbosch wordt met veel passie en vakmanschap keramische ontwerpen vervaardigd. Cor Unum – letterlijk: één van hart – wordt gedragen door velen: door ambassadeurs en studenten, door ontwerpers en vrijwilligers, door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en professionals.Cor Unum heeft zijn wortels in de Sociale Werkvoorziening. Het verhaal verantwoord ondernemen door het veilig stellen van een ambachtelijk en schoon productieproces is het verhaal van het borgen van betekenisvolle arbeid voor mensen die elders moeilijk werk vinden. Wat zij gezamenlijk als eindproduct neerzetten is uniek en de manier waarop Cor Unum dit doet, is een voorbeeld voor het ondernemerschap van morgen.
Mama vase - Black
€ 365,00

Levertijd 1 - 5 werkdagen

Mama vase - Grunings Groen
€ 365,00

Levertijd 1 - 5 werkdagen

Mama vase - Wit
€ 349,00

Levertijd 1 - 5 werkdagen