Little Bird 10 cm - Walnut

€ 25,00

Op voorraad

Levertijd 1 - 3 werkdagen

Andere varianten
Winkel
Kies een locatie.
Forget selection
{{ Math.round(store.extensions.neti_store_pickup_distance.distance * 100) / 100 }} {{ store.extensions.neti_store_pickup_distance.unit }}
{{ store.label }}
{{ store.street }} {{ store.streetNumber }}
{{ store.zipCode }} {{ store.city }}
Openingstijden:
Voorraad: 8
Productnummer: 50055100245
Productinformatie Little Bird 10 cm - Walnut

Het eenvoudige ontwerp van Jan Christian Delfs vertegenwoordigt een abstracte, minimalistische en schattige vogel. De vogels worden gemaakt van eikenhout die ieder een fijne en karakteristieke snavel bevatten. De Little birds zijn in verschillende formaten en kleuren te verkrijgen. Iedere vogel vertegenwoordigd zijn eigen personage binnen de songbird familie. Het verzamelobject wordt ieder individueel verkocht zodat de zwerm vogels continu kan groeien.

Kom je er zelf niet helemaal uit of heb je andere vragen over de Little Bird - 10 cm Walnut? Ons team interieurstylisten staat voor je klaar om je verder te helpen met jouw vragen. Neem contact met ons op of kom naar de winkel. Omdat de Little Bird - 10 cm Walnut van Normann Copenhagen vele mogelijkheden kent, is het niet mogelijk om deze in alle mogelijke combinaties te tonen. Wil je dit product bestellen, maar zie je hier niet de variant die jij voor ogen hebt? Vraag een offerte aan via de ‘offerte aanvragen’ knop en ontvang van ons een voorstel.

Het merk Normann Copenhagen

Verrassend aan Normann Copenhagen is dat het Deens designmerk nog best jong is, want het is gelanceerd in 1999. Het merk is nu echter niet meer weg te denken uit de huidige interieurmarkt. Normann Copenhagen levert zoveel mooie, unieke en moderne ontwerpen aan. Van bijzondere woonaccessoires, comfortabel textiel, handige keukentools en designmeubels, Normann Copenhagen heeft het allemaal.

De internationale topdesigners waar Normann Copenhagen mee werkt, ontwerpen alleen producten die van het alledaagse iets speciaals maken. Inmiddels verkoopt Normann Copenhagen zijn producten al in meer dan 80 landen en heb je dus een echte designklassieker in huis als je kiest voor Normann Copenhagen.

Materiaal: Notenhout
Product kleur: Walnut
Designer: Jan Christian Delfs
Hoogte (cm): 10.00
Diameter (cm): 5.20

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Normann Copenhagen

Normann Copenhagen
Verrassend aan Normann Copenhagen is dat het Deens designmerk nog best jong is, want het is gelanceerd in 1999. Het merk is nu echter niet meer weg te denken uit de huidige interieurmarkt. Normann Copenhagen levert zoveel mooie, unieke en moderne ontwerpen aan. Van bijzondere woonaccessoires, comfortabel textiel, handige keukentools en designmeubels, Normann Copenhagen heeft het allemaal. De internationale topdesigners waar Normann Copenhagen mee werkt, ontwerpen alleen producten die van het alledaagse iets speciaals maken. Inmiddels verkoopt Normann Copenhagen zijn producten al in meer dan 80 landen en heb je dus een echte designklassieker in huis als je kiest voor Normann Copenhagen.