Fatboy

Fatboy, meer dan alleen zitzakken!

Jij kent het Nederlandse design merk Fatboy vast wel, ja, van die bekende Fatboy Original zitzakken. Sinds 2002 een hit, en inmiddels is Fatboy uitgegroeid tot een volwaardig design merk van design meubels en woonaccessoires voor binnen en buiten. Met joekels van picknick kleden, handige hangmatten, stijlvolle bijzettafeltjes, gigantische lampen en zachte hondenkussens is Fatboy ook het merk voor jou.

Kwaliteit, kleur en print

Fatboy kiest bewust voor onverwoestbare kwaliteitsstoffen en materialen om hun designs tot leven te laten komen en om jou extra lang van de design producten te laten genieten. Bij Fatboy is het praktische Nylon favoriet en tegenwoordig hebben ze ook prachtige ultra zachte Stonewashed stoffen met een vintage-look. Fatboy kiest altijd voor sprekende en iconische kleuren. Zo geef jij meer kleur aan je interieur door te kiezen voor een fris gele Point poef, een gras groene Junior zitzak of een helder witte Edison lamp. 
Daar bovenop experimenteert het design merk graag met prints, geïnspireerd op perzische tapijten, bloemen en Portugese tegels. Deze prints komen goed tot hun recht in de Cuscino design leefkussens, (Non-) Flying Carpets design tapijten en het design picknick kleed Picnic Lounge
Ook houden ze wel van een statement bij Fatboy, durf jij het aan om het 2 meter grote konijn kussen CO9 in je huis te zetten?

Fatboy bestel je bij Combo Design!

Zoek jij een specifiek product van Fatboy, maar is dit product niet te vinden op onze website? Combo Design is officieel dealer van Fatboy en kan alle design meubelen en design accessoires van dit Nederlandse design merk voor jou bestellen. Heb je hulp nodig bij het kiezen? Wat past er nu het beste bij jouw woning of tuin? Onze interieuradviseurs / ontwerpers staan altijd voor je klaar! Stuur ons een mailtje of neem telefonisch contact met ons op.

Sorteer op:
Aantal weergegeven: