Bakkes bijzettafel - Anthracite

€ 189,00

Levertijd 1 - 2 weken

Andere varianten
Productnummer: 50029103970
Productinformatie Bakkes bijzettafel - Anthracite

In samenwerking met Kranen en Gille ontwikkelde Fatboy deze ideale bijzettafel voor binnen en buitengebruik* Zo kun jij het hele jaar door van Bakkes genieten. Zet hem in de tuin, op je balkon of lekker in huis. Deze ijzersterke bijzettafel blijft mooi door weer en wind. Met zijn ronde tafelblad van 60x60 cm past hij overal nog makkelijk bij. Vul deze tafel met je mooiste buitenplant, of met ijsblokjes en je favoriete drankje. De tafel heeft een anti-kras PP-glijders met een fijne textuur poedercoating (Tiger coating). De bloempot is gemaakt van LLDPE (gemaakt van gerecycled materiaal). Wil je de tafel schoonmaken? Gebruik dan een zachte doek, lauw water en vloeibare zeep. Om de tafel heel te houden raden we aan er niet op te gaan zitten en het overtollig water van de plantenbak te verwijderen. Dit doe je eenvoudig door de siliconen dop aan de onderkant van de pot eraf te halen.

*Vanaf batchnummer 2002177: geschikt voor binnen- en buitengebruik. (voor dit batchnummer: alleen geschikt voor binnengebruik).

Het merk Fatboy

Het Nederlandse designmerk Fatboy bestaat al meer dan 20 jaar. Fatboy is jaren geleden begonnen en bekend van de iconische zitzakken. Inmiddels is de collectie uitgegroeid met prachtige meubels en woonaccessoires voor binnen en buiten. Ben je op zoek naar een picknick kleed, handige hangmatten, stijlvolle bijzettafeltjes, gigantische lampen en zachte hondenkussens? Neem dan eens een kijkje bij de kleurrijke collectie van Fatboy. 

Het Nederlandse designmerk wil maar één ding: oud met je worden. Daarom maken ze bewuste keuzes voor materialen, die tegen een stootje kunnen en niet snel verkleuren. Ze kiezen producenten zorgvuldig en volgen de strengste regels voor veiligheid, gezondheid en milieu. Zo wordt elk Fatboy product op een goede manier gemaakt en dragen ze een steentje bij aan een gezonde planeet.

Materiaal: Frame van gepoedercoat staal.
Product kleur: Anthracite
Designer: Kranen/Gille & Fatboy
Hoogte (cm): 20.00
Diameter (cm): 60.00
Vorm: Rond

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Fatboy

Fatboy
Het Nederlandse designmerk Fatboy bestaat al meer dan 20 jaar. Fatboy is jaren geleden begonnen en bekend van de iconische zitzakken. Inmiddels is de collectie uitgegroeid met prachtige meubels en woonaccessoires voor binnen en buiten. Ben je op zoek naar een picknick kleed, handige hangmatten, stijlvolle bijzettafeltjes, gigantische lampen en zachte hondenkussens? Neem dan eens een kijkje bij de kleurrijke collectie van Fatboy. Het Nederlandse designmerk wil maar één ding: oud met je worden. Daarom maken ze bewuste keuzes voor materialen, die tegen een stootje kunnen en niet snel verkleuren. Ze kiezen producenten zorgvuldig en volgen de strengste regels voor veiligheid, gezondheid en milieu. Zo wordt elk Fatboy product op een goede manier gemaakt en dragen ze een steentje bij aan een gezonde planeet.
Bakkes bijzettafel - Sunbeam
€ 189,00

Levertijd 1 - 2 weken

Big Lebow - Anthracite
€ 1.399,00

Levertijd 1 - 2 weken

Big Lebow - Banana yellow
€ 1.399,00

Levertijd 1 - 2 weken

Big Lebow - Light grey
€ 1.399,00

Levertijd 1 - 2 weken

Bolleke hanglamp - Anthracite
€ 89,00
Op voorraad

Levertijd 1 - 2 weken

Bolleke hanglamp Duo Pack - Taupe
€ 133,50

Levertijd 1 - 2 weken

Buggle-up - Jeans light blue
€ 329,00

Levertijd 1 - 2 weken

Buggle-up - Light grey
€ 329,00

Levertijd 1 - 2 weken

Buggle-up - Red
€ 329,00

Levertijd 1 - 2 weken

Buggle-up outdoor - Charcoal
€ 329,00

Levertijd 1 - 2 weken

Buggle-up outdoor - Grey
€ 329,00

Levertijd 1 - 2 weken

Buggle-up outdoor - Red
€ 329,00

Levertijd 1 - 2 weken

Can-dog kandelaar - Sandy beige
€ 65,00

Levertijd 1 - 2 weken