Dura Lounge bank - 3,5-zits 1-arm vs links

Vanaf € 2.019,00

Levertijd 8 - 12 weken

Bekleding
Onderstel - Banken, fauteuil en stoel
Productnummer: 50277DUL35zAL-326-Alu
Productinformatie Dura Lounge bank - 3,5-zits 1-arm vs links

De Dura Lounge is met zijn element , het nieuwste model van Tom Dissel voor het jonge design merk EYYE. Dit prachtige ontwerp heeft niet alleen een bijzondere vormgeving, maar zit ook nog eens enorm comfortabel. Twee vliegen in één klap! Door het subtiele lijnenspel heeft ontwerper Studio Tom Dissel een prachtige verbinding gemaakt tussen stoer en vrouwelijk. Een mooi detail aan deze bank is dat de poten iets meer naar binnen staan, waardoor het lijkt of dat de bank zweeft. Het woord Dura zegt het al, "stoer" in het Catalaans. Door zijn dikke armleuningen, maar toch subtiele belijning past deze stoere bank onder twijfel in ieder interieur!

Wil je voordat je een keuze maakt de stof of leersoort bekijken, of heb je andere vragen? Ons team interieurstylisten staat voor je klaar om je verder te helpen. Neem 
contact met ons op of kom naar de winkel. Wil je dit product van EYYE bestellen? Vraag een offerte aan en ontvang van ons een voorstel.

Het merk EYYE

Het Nederlandse merk EYYE is onderdeel van de Dutch Quality Group. Een tijdloze, vooruitstrevende vormgeving in combinatie met vakmanschap zorgt er voor dat de meubelen van EYYE onderscheidend, maar tegelijkertijd comfortabel zijn. EYYE staat voor iedereen die houdt van een uniek en persoonlijk interieur. Met ontwerpers van eigen bodem zoals Marieke Andeweg en Studio Tom Dissel geeft EYYE Nederlandse ontwerpers de kans hun droom waar te maken.

De meubelen van EYYE worden in Nederland bedacht, ontworpen en vervaardigd door ervaren vakmensen. Met respect voor de mens en milieu worden alle meubelen in eigen land geproduceerd, wat weer zorgt voor een vriendelijke prijs en levertijd. Met een meubelstuk van EYYE heb je gegarandeerd een klassieker van de toekomst in huis.


Materiaal: Onderstel gepolijst Aluminium of poedercoat.
Product kleur: Diverse mogelijkheden
Verstelbare zithoogte: Zithoogte: 44 of 46 cm
Designer: Studio Tom Dissel
Breedte (cm): 205.00
Hoogte (cm): 68.00
Diepte (cm): 101.00
Zit hoogte (cm): 44.00
In meerdere zithoogte te bestellen: Ja
Zit diepte (cm): 75.00
Aantal zitplaatsen: 3,5-zits bank

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van EYYE

EYYE
Het Nederlandse merk EYYE is onderdeel van de Dutch Quality Group. Een tijdloze, vooruitstrevende vormgeving in combinatie met vakmanschap zorgt er voor dat de meubelen van EYYE onderscheidend, maar tegelijkertijd comfortabel zijn. EYYE staat voor iedereen die houdt van een uniek en persoonlijk interieur. Met ontwerpers van eigen bodem zoals Marieke Andeweg en Studio Tom Dissel geeft EYYE Nederlandse ontwerpers de kans hun droom waar te maken. De meubelen van EYYE worden in Nederland bedacht, ontworpen en vervaardigd door ervaren vakmensen. Met respect voor de mens en milieu worden alle meubelen in eigen land geproduceerd, wat weer zorgt voor een vriendelijke prijs en levertijd. Met een meubelstuk van EYYE heb je gegarandeerd een klassieker van de toekomst in huis.
Cella bank - 2,5-zits 1-arm vs Links
€ 2.009,00

Levertijd 8 - 12 weken

Cella bank - 2,5-zits 1-arm vs rechts
€ 2.009,00

Levertijd 8 - 12 weken

Cella bank - 3-zits
€ 2.299,00

Levertijd 8 - 12 weken

Cella bank - 3-zits 1-arm vs links
€ 2.149,00

Levertijd 8 - 12 weken

Cella bank - 3-zits 1-arm vs rechts
€ 2.149,00

Levertijd 8 - 12 weken

Cella bank - 4-zits
€ 2.419,00

Levertijd 8 - 12 weken

Cella bank - 4-zits 1-arm vs links
€ 2.299,00

Levertijd 8 - 12 weken

Cella bank - 4-zits 1-arm vs rechts
€ 2.299,00

Levertijd 8 - 12 weken