Cella bank - 2,5-zits 1-arm vs rechts

Vanaf € 2.009,00

Levertijd 8 - 12 weken

Bekleding
Productnummer: 50277CE2-5Z1AR-673
Productinformatie Cella bank - 2,5-zits 1-arm vs rechts

Met de Cella bank van EYYE kan je letterlijk alle kanten op: alle modulaire elementen waarmee je de bank samenstelt, hebben geen begin of einde. Dit zorgt ervoor dat alle opstellingen mogelijk zijn! Kies met een 2,5 zits 1-arm vs rechts voor een opstelling met veel zitplek. Ben je de huidige opstelling zat? Dan koppel je de modules eenvoudig los of vast. Cella lijkt door het ontwerp boven de grond te zweven. Niet alleen oogt de bank daardoor luchtig, maar door het zwevende effect past hij bij elk soort vloer. Nog een erg leuk detail: Je kunt de kussens, armsteun en poef in dezelfde, maar ook in andere stof en leersoorten bestellen en hiermee je eigen unieke design samenstellen.

Wil je voordat je een keuze maakt de stof of leersoort bekijken, of heb je andere vragen? Ons team interieurstylisten staat voor je klaar om je verder te helpen. Neem 
contact met ons op of kom naar de winkel. Wil je dit product van EYYE bestellen? Vraag een offerte aan en ontvang van ons een voorstel.

Het merk EYYE

Het Nederlandse merk EYYE is onderdeel van de Dutch Quality Group. Een tijdloze, vooruitstrevende vormgeving in combinatie met vakmanschap zorgt er voor dat de meubelen van EYYE onderscheidend, maar tegelijkertijd comfortabel zijn. EYYE staat voor iedereen die houdt van een uniek en persoonlijk interieur. Met ontwerpers van eigen bodem zoals Marieke Andeweg en Studio Tom Dissel geeft EYYE Nederlandse ontwerpers de kans hun droom waar te maken.

De meubelen van EYYE worden in Nederland bedacht, ontworpen en vervaardigd door ervaren vakmensen. Met respect voor de mens en milieu worden alle meubelen in eigen land geproduceerd, wat weer zorgt voor een vriendelijke prijs en levertijd. Met een meubelstuk van EYYE heb je gegarandeerd een klassieker van de toekomst in huis.


Materiaal: Poten rond staal zwart gelakt
Product kleur: Diverse mogelijkheden
Verstelbare zithoogte: Zithoogte: 43 of 45 cm
Designer: Studio Tom Dissel
Breedte (cm): 176.00
Hoogte (cm): 63.00
Diepte (cm): 104.00
Zit hoogte (cm): 43.00
In meerdere zithoogte te bestellen: Ja
Zit diepte (cm): 78.00
Aantal zitplaatsen: 2,5-zits bank

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van EYYE

EYYE
Het Nederlandse merk EYYE is onderdeel van de Dutch Quality Group. Een tijdloze, vooruitstrevende vormgeving in combinatie met vakmanschap zorgt er voor dat de meubelen van EYYE onderscheidend, maar tegelijkertijd comfortabel zijn. EYYE staat voor iedereen die houdt van een uniek en persoonlijk interieur. Met ontwerpers van eigen bodem zoals Marieke Andeweg en Studio Tom Dissel geeft EYYE Nederlandse ontwerpers de kans hun droom waar te maken. De meubelen van EYYE worden in Nederland bedacht, ontworpen en vervaardigd door ervaren vakmensen. Met respect voor de mens en milieu worden alle meubelen in eigen land geproduceerd, wat weer zorgt voor een vriendelijke prijs en levertijd. Met een meubelstuk van EYYE heb je gegarandeerd een klassieker van de toekomst in huis.
Cella bank - 2,5-zits 1-arm vs Links
€ 2.009,00

Levertijd 8 - 12 weken

Cella bank - 3-zits
€ 2.299,00

Levertijd 8 - 12 weken

Cella bank - 3-zits 1-arm vs links
€ 2.149,00

Levertijd 8 - 12 weken

Cella bank - 3-zits 1-arm vs rechts
€ 2.149,00

Levertijd 8 - 12 weken

Cella bank - 4-zits
€ 2.419,00

Levertijd 8 - 12 weken

Cella bank - 4-zits 1-arm vs links
€ 2.299,00

Levertijd 8 - 12 weken

Cella bank - 4-zits 1-arm vs rechts
€ 2.299,00

Levertijd 8 - 12 weken