Dot 600 hanglamp - Anodised black

€ 1.390,00

Levertijd 4 - 6 weken

Andere varianten
Productnummer: 50019 130D01XO220
Productinformatie Dot 600 hanglamp - Anodised black

Deze hanglamp van het Italiaanse merk Lumia is ontworpen door Foster + Partners. Lumina is een merk dat producten ontwikkelt die lang meegaan, kwalitatief perfect zijn en duurzaam zijn gemaakt. De Lumina Dot 600 hoort bij de familie Dot, een familie van hanglampen. De Dot is een minimalistische lamp met een kleine hangende schijf met daarboven een grotere schijf die licht reflecteert. Deze schijven zijn gemaakt van staal en hebben een matte finish. Door de elegante look van de lamp past hij in verschillende woonstijlen en zal hij op elke plek stralen. Deze Lumina is in twee kleuren beschikbaar.

Kom je er zelf niet helemaal uit, of heb je vragen over de Dot 600 hanglamp – Anodised black van Lumina? Ons team interieurstylisten staat voor je klaar om je verder te helpen met jouw vragen. Neem contact met ons op of kom naar de winkel. Wil je dit product van Lumina bestellen, maar zie je hier niet de variant die jij voor ogen hebt? Wij zijn officieel dealer van Lumina, en kunnen daarom het product in alle mogelijke varianten voor jou bestellen. Vraag een offerte aan via de ‘offerte aanvragen’ knop en ontvang van ons een voorstel.

Het merk Lumina

Een verhaal dat begon met een idee: "Veel licht, niet veel lamp". In 1975 maakte Tommaso Cimini het eerste prototype van de Daphine, een tafellamp waar musea, bibliotheken, ontwerpers en talloze particuliere klanten ons nog steeds om vragen. Met zijn vindingrijkheid, creativiteit en kennis van materialen was hij in staat de machines in zijn werkplaats om te bouwen om de essentiële vormen van de Daphine te produceren. In die tijd waren de middelen schaars, maar zijn passie voor verlichting was groot. 

Lumina, een fabrikant van verlichtingsproducten met als belangrijkste troeven de constructiecapaciteit en de kwaliteitscontrole ten dienste van eenvoudige en technologische lampen. Bij Lumina houden ze ervan om producten te ontwikkelen, die lang meegaan en waarvan vorm en functie een ideale synthese bereiken. Lampen met een lichtgewicht constructie en gemaakt met precisietechniek. Niets meer niets minder.

Lichtbron omschrijving: Lichtbron: geintegreerde led 21W, 2350lm, 3000K.
Product kleur: Anodised Black
Designer: Foster + Partners
Hoogte (cm): 26.00
Diameter (cm): 60.00
IP-waarde: IP20
Dimbaar: Externe dimmer
Type dimmer: Dali / Triac / Push
Bediening: Wandschakelaar
Lichtbron: Geïntegreerde lichtbron
Portable: Nee
Kabellengte (cm): 300.00

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Lumina

Lumina
Een verhaal dat begon met een idee: "Veel licht, niet veel lamp". In 1975 maakte Tommaso Cimini het eerste prototype van de Daphine, een tafellamp waar musea, bibliotheken, ontwerpers en talloze particuliere klanten ons nog steeds om vragen. Met zijn vindingrijkheid, creativiteit en kennis van materialen was hij in staat de machines in zijn werkplaats om te bouwen om de essentiële vormen van de Daphine te produceren. In die tijd waren de middelen schaars, maar zijn passie voor verlichting was groot. Lumina, een fabrikant van verlichtingsproducten met als belangrijkste troeven de constructiecapaciteit en de kwaliteitscontrole ten dienste van eenvoudige en technologische lampen. Bij Lumina houden ze ervan om producten te ontwikkelen, die lang meegaan en waarvan vorm en functie een ideale synthese bereiken. Lampen met een lichtgewicht constructie en gemaakt met precisietechniek. Niets meer niets minder.
Dot 600 hanglamp - Anodised brass
€ 1.390,00

Levertijd 4 - 6 weken