Decor Scape Woolwhite vloerkleed

€ 689,00

Levertijd 8 - 12 weken

Afmeting
Andere varianten
Productnummer: 5001709500-140200
Productinformatie Decor Scape Woolwhite vloerkleed

Het Decor Scape vloerkleed van Brink en Campman is handgetuft en gemaakt van zuiver scheerwol materiaal. Het vloerkleed wordt in India gemaakt. De totale hoogte is ongeveer 19 mm, het totale gewicht per vierkante meter is ongeveer 4500 gram. Het materiaal aan de achterkant is katoen + latex. Het Decor Scape karpet is in verschillende standaard maten verkrijgbaar. Toch liever op maat gemaakt? Vraag dan een offerte aan via de offerte knop.

Kom je er zelf niet helemaal uit, of heb je vragen over de Decor Scape Woolwhite vloerkleed of wil eerst een sample van dit vloerkleed zien? Ons team interieurstylisten staat voor je klaar om je verder te helpen met jouw vragen. Neem contact met ons op of kom naar de winkel. Wil je dit product bestellen, maar zie je hier niet de variant die jij voor ogen hebt? Wij zijn officieel dealer van Brink & Campman, en kunnen daarom het product in alle mogelijke varianten voor jou bestellen. Vraag een offerte aan via de ‘offerte aanvragen’ knop en ontvang van ons een voorstel.

Het merk Brink & Campman

Al voor 125 jaar maakt Brink en Campman vloerkleden. Vloerkleden die zijn ontstaan uit een combinatie van creativiteit, ambacht en duurzaamheid. De liefde voor mooie garens en de eindeloze mogelijkheden motiveert hun keer op keer om de uniekste vloerkleden te ontwerpen en te maken. 

Naast de kennis die ze hebben opgedaan in de afgelopen eeuw zijn ze ook constant op zoek naar vernieuwing. Met nauwkeurig gekozen producenten van over de hele wereld, werken ze aan nieuwe technieken en kwaliteiten. Elke stap in het proces van ruwe wol tot verfijnd vloerkleed is van groot belang. Daarom kijken ze bij elke stap naar de beste toepassingen en materialen. De fabriek van Brink en Campman staat in Lichtenvoorde, waar het grootse deel van de vloerkleden geproduceerd wordt, waardoor ze perfect zicht kunnen houden op de verschillende stappen in het productieproces.

Materiaal: 100% pure new wool. Backing material: cotton + latex
Product kleur: Diverse kleur mogelijkheden
Designer: Brink & Campman
Vorm: Rechthoekig
Soort vloerkleed: Polig vloerkleed
Gebruik vloerkleed: Binnen vloerkleed
Soort pool: Laagpolig
Afwijkende maat mogelijk: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Brink & Campman

Brink & Campman
Al voor 125 jaar maakt Brink en Campman vloerkleden. Vloerkleden die zijn ontstaan uit een combinatie van creativiteit, ambacht en duurzaamheid. De liefde voor mooie garens en de eindeloze mogelijkheden motiveert hun keer op keer om de uniekste vloerkleden te ontwerpen en te maken. Naast de kennis die ze hebben opgedaan in de afgelopen eeuw zijn ze ook constant op zoek naar vernieuwing. Met nauwkeurig gekozen producenten van over de hele wereld, werken ze aan nieuwe technieken en kwaliteiten. Elke stap in het proces van ruwe wol tot verfijnd vloerkleed is van groot belang. Daarom kijken ze bij elke stap naar de beste toepassingen en materialen. De fabriek van Brink en Campman staat in Lichtenvoorde, waar het grootse deel van de vloerkleden geproduceerd wordt, waardoor ze perfect zicht kunnen houden op de verschillende stappen in het productieproces.
Arch vloerkleed
€ 1.189,00

Levertijd 8 - 12 weken

Artisan Focus vloerkleed
€ 689,00

Levertijd 8 - 12 weken

Atelier Twill vloerkleed
€ 455,00

Levertijd 8 - 12 weken

Cobble vloerkleed
€ 1.375,00

Levertijd 8 - 12 weken

Decor Cosmo Greens vloerkleed
€ 689,00

Levertijd 8 - 12 weken

Decor Lola vloerkleed
€ 689,00

Levertijd 8 - 12 weken

Decor Miller Spring vloerkleed
€ 689,00

Levertijd 8 - 12 weken

Decor Proof vloerkleed
€ 689,00

Levertijd 8 - 12 weken

Dots vloerkleed
€ 1.099,00

Levertijd 8 - 12 weken

Gravel vloerkleed
€ 1.054,00

Levertijd 8 - 12 weken

Marble vloerkleed
€ 1.339,00

Levertijd 8 - 12 weken

Mural Bold Cement vloerkleed
€ 1.019,00

Levertijd 8 - 12 weken

Mural Form Forest vloerkleed
€ 925,00

Levertijd 8 - 12 weken

Mural Modest Burgundy
€ 989,00

Levertijd 8 - 12 weken

Pebble vloerkleed
€ 1.339,00

Levertijd 8 - 12 weken