Catifa 80 fauteuil - Slede

Vanaf € 1.405,00

Levertijd op aanvraag

Productnummer: 50003 2010
Productinformatie Catifa 80 fauteuil - Slede

De Catifa 80 Loungestoel is een mooie lage loungestoel. De stoel is voorzien van een slank profiel en een casual efficiëntie. Catifa 80 is ontworpen voor gebruik in ruimtes die minder robuuste meubels vereisen. De uitvoering van Catifa 80 is uiterst flexibel en biedt een ruim assortiment aan verschillende uitgangspunten en afwerkingen. De zitting van de Catifa 80 stoel is vervaardigd uit polyurethaan en wordt bekleed met leer, imitatieleer of stof naar keuze. Voor bekleding in stof en leer zijn verschillende soorten verkrijgbaar.

Kom je er zelf niet helemaal uit, of heb je vragen over de Catifa 80 fauteuil - Slede? Ons team interieurstylisten staat voor je klaar om je verder te helpen met jouw vragen. Neem contact met ons op of kom naar de winkel. Wil je dit product van Arper bestellen, vraag dan een offerte aan.

Het merk Arper

De Arper collectie bestaat uit stoelen, tafels en meubilair voor gemeenschappelijke ruimtes, werk en thuis.

Wat Arper motiveert is de relaties tussen: producten, ruimtes, mensen en hun netwerken. Alles wat Arper doet, is te kaderen in termen van menselijk waarden. Dit is terug te vinden in de zachte, nodige design gevoeligheid, de directe en persoonlijke service, de organisatie- en bedrijfsbeleid, de wereldwijde merkidentiteit.

Arper is een snelgroeiend bedrijf dat is opgericht in 1989. Een familiebedrijf dat zich laat leiden door een integratieve, mensgerichte benadering. Arper is uitgegroeid van een meubelfabriek tot een internationale designonderneming, waarbij ze door de jaren heen drastisch zijn gestegen in omzetgroei en honderden nieuwe medewerkers aan de Arper-familie zijn toegevoegd. 

Elk onderdeel van het productontwikkelingsproces, van ontwerp tot productie en langetermijneffect, wordt zorgvuldig overwogen. Functie, esthetiek en detail komen hierdoor samen in een elegante resolutie. Het ontwerpethos is gebaseerd op de veelzijdigheid van essentiële vormen. In de loop der tijd heeft Arpers benadering zich ontwikkeld rond zes kernbegrippen: balans, familie, intuïtie, licht, kleur, spel.

Materiaal: Loungestoel met voetstuk van gepolijst of gepoedercoat aluminium onderstel. De polyurethaan kuip is bekleed met leer, gecoate stof of stof.
Product kleur: Diverse mogelijkheden
Designer: Lievore Altherr Molina
Breedte (cm): 85.00
Hoogte (cm): 71.50
Diepte (cm): 69.00
Zit hoogte (cm): 39.50
Zit diepte (cm): 64.00
Verstelbaar: Nee
Draaibaar: Nee
Retourmechanisme: Nee
Stapelbaar: Nee
Kantelbaar: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Arper

Arper
De Arper collectie bestaat uit stoelen, tafels en meubilair voor gemeenschappelijke ruimtes, werk en thuis.Wat Arper motiveert is de relaties tussen: producten, ruimtes, mensen en hun netwerken. Alles wat Arper doet, is te kaderen in termen van menselijk waarden. Dit is terug te vinden in de zachte, nodige design gevoeligheid, de directe en persoonlijke service, de organisatie- en bedrijfsbeleid, de wereldwijde merkidentiteit.Arper is een snelgroeiend bedrijf dat is opgericht in 1989. Een familiebedrijf dat zich laat leiden door een integratieve, mensgerichte benadering. Arper is uitgegroeid van een meubelfabriek tot een internationale designonderneming, waarbij ze door de jaren heen drastisch zijn gestegen in omzetgroei en honderden nieuwe medewerkers aan de Arper-familie zijn toegevoegd. Elk onderdeel van het productontwikkelingsproces, van ontwerp tot productie en langetermijneffect, wordt zorgvuldig overwogen. Functie, esthetiek en detail komen hierdoor samen in een elegante resolutie. Het ontwerpethos is gebaseerd op de veelzijdigheid van essentiële vormen. In de loop der tijd heeft Arpers benadering zich ontwikkeld rond zes kernbegrippen: balans, familie, intuïtie, licht, kleur, spel.
Catifa 46 barstool - Slede, 76 cm
€ 718,00

Levertijd op aanvraag

Catifa 46 counterstool - Slede, 65 cm
€ 718,00

Levertijd op aanvraag

Catifa 46 eetkamerstoel - 4-poot
€ 248,00

Levertijd op aanvraag

Catifa 46 eetkamerstoel - Slede
€ 287,00

Levertijd op aanvraag

Catifa 60 lounge fauteuil - Slede
€ 1.347,00

Levertijd op aanvraag

Catifa 70 Lounge fauteuil
€ 1.655,00

Levertijd op aanvraag

Catifa 80 fauteuil - Kruisvoet
€ 1.514,00

Levertijd op aanvraag

Pix poef - Cubo 55
€ 707,00

Levertijd op aanvraag

Pix poef - Round 49
€ 600,00

Levertijd op aanvraag

Pix poef - Round 67
€ 707,00

Levertijd op aanvraag