Catifa 46 counterstool - Slede, 65 cm

Vanaf € 718,00

Levertijd op aanvraag

Productnummer: 50003 0484
Productinformatie Catifa 46 counterstool - Slede, 65 cm

Catifa 46 counter stool slede, zonder arm, ontworpen door Lievore Altherr Molina in 2004, is een stapelbare barkruk met sledevoet in verchroomd staal. De schaalversie van de lage rugleuning is verkrijgbaar in hout, in drie kleurafwerkingen; gestoffeerd in twee soorten hard leder; volledig gestoffeerd in leder, kunstleder, stof of stof van de klant. De schaalversie van de hoge rugleuning is verkrijgbaar in eenkleurig en tweekleurig polypropyleen; bekleed met twee soorten hard leder; volledig bekleed met leder, kunstleder, stof of stof van de klant; polypropyleen met bekleding voorkant met leder, kunstleder, stof of stof van de klant; de witte polypropyleen schaal (PO101) is bekleed met een afneembare, niet wasbare hoes van leder, kunstleder, stof of stof van de klant (de stoel wordt al geleverd met de hoes). Glijders voor houten vloeren op aanvraag zonder meerprijs leverbaar. Zithoogte 64 cm.

Kom je er zelf niet helemaal uit, of heb je vragen over de Catifa 46 counterstool - Slede, 65 cm? Ons team interieurstylisten staat voor je klaar om je verder te helpen met jouw vragen. Neem contact met ons op of kom naar de winkel. Wil je dit product van Arper bestellen, vraag dan een offerte aan.

Het merk Arper

De Arper collectie bestaat uit stoelen, tafels en meubilair voor gemeenschappelijke ruimtes, werk en thuis.

Wat Arper motiveert is de relaties tussen: producten, ruimtes, mensen en hun netwerken. Alles wat Arper doet, is te kaderen in termen van menselijk waarden. Dit is terug te vinden in de zachte, nodige design gevoeligheid, de directe en persoonlijke service, de organisatie- en bedrijfsbeleid, de wereldwijde merkidentiteit.

Arper is een snelgroeiend bedrijf dat is opgericht in 1989. Een familiebedrijf dat zich laat leiden door een integratieve, mensgerichte benadering. Arper is uitgegroeid van een meubelfabriek tot een internationale designonderneming, waarbij ze door de jaren heen drastisch zijn gestegen in omzetgroei en honderden nieuwe medewerkers aan de Arper-familie zijn toegevoegd. 

Elk onderdeel van het productontwikkelingsproces, van ontwerp tot productie en langetermijneffect, wordt zorgvuldig overwogen. Functie, esthetiek en detail komen hierdoor samen in een elegante resolutie. Het ontwerpethos is gebaseerd op de veelzijdigheid van essentiële vormen. In de loop der tijd heeft Arpers benadering zich ontwikkeld rond zes kernbegrippen: balans, familie, intuïtie, licht, kleur, spel.

Materiaal: Kruk met verchroomde of gepoedercoate stalen sledevoet en polypropyleen schaal bekleed met hard leder zonder vulling. Zitting hoogte 65 cm. Optionele glijders met vilt voor houten vloeren zijn beschikbaar op aanvraag.
Product kleur: Diverse mogelijkheden
Designer: Lievore Altherr Molina
Breedte (cm): 59.50
Hoogte (cm): 88.00
Diepte (cm): 51.00
Zit hoogte (cm): 65.00
Verstelbaar: Nee
Draaibaar: Nee
Retourmechanisme: Nee
Stapelbaar: Nee
Kantelbaar: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Arper

Arper
De Arper collectie bestaat uit stoelen, tafels en meubilair voor gemeenschappelijke ruimtes, werk en thuis.Wat Arper motiveert is de relaties tussen: producten, ruimtes, mensen en hun netwerken. Alles wat Arper doet, is te kaderen in termen van menselijk waarden. Dit is terug te vinden in de zachte, nodige design gevoeligheid, de directe en persoonlijke service, de organisatie- en bedrijfsbeleid, de wereldwijde merkidentiteit.Arper is een snelgroeiend bedrijf dat is opgericht in 1989. Een familiebedrijf dat zich laat leiden door een integratieve, mensgerichte benadering. Arper is uitgegroeid van een meubelfabriek tot een internationale designonderneming, waarbij ze door de jaren heen drastisch zijn gestegen in omzetgroei en honderden nieuwe medewerkers aan de Arper-familie zijn toegevoegd. Elk onderdeel van het productontwikkelingsproces, van ontwerp tot productie en langetermijneffect, wordt zorgvuldig overwogen. Functie, esthetiek en detail komen hierdoor samen in een elegante resolutie. Het ontwerpethos is gebaseerd op de veelzijdigheid van essentiële vormen. In de loop der tijd heeft Arpers benadering zich ontwikkeld rond zes kernbegrippen: balans, familie, intuïtie, licht, kleur, spel.
Catifa 46 barstool - Slede, 76 cm
€ 718,00

Levertijd op aanvraag

Catifa 46 eetkamerstoel - 4-poot
€ 248,00

Levertijd op aanvraag

Catifa 46 eetkamerstoel - Slede
€ 287,00

Levertijd op aanvraag

Catifa 60 lounge fauteuil - Slede
€ 1.347,00

Levertijd op aanvraag

Catifa 70 Lounge fauteuil
€ 1.655,00

Levertijd op aanvraag

Catifa 80 fauteuil - Kruisvoet
€ 1.514,00

Levertijd op aanvraag

Catifa 80 fauteuil - Slede
€ 1.405,00

Levertijd op aanvraag

Pix poef - Cubo 55
€ 707,00

Levertijd op aanvraag

Pix poef - Round 49
€ 600,00

Levertijd op aanvraag

Pix poef - Round 67
€ 707,00

Levertijd op aanvraag