AJ tafellamp - Donkergrijs

€ 1.005,00

Levertijd 2 - 4 weken

Andere varianten
Productnummer: 50334 AJ T DGRI
Productinformatie AJ tafellamp - Donkergrijs

Deze AJ tafellamp Donkergrijs van het merk Louis Poulsen is ontworpen door Arne Jacobsen en een echte icoon onder de tafellampen. Louis Poulsen is een merk dat design gebruikt om licht vorm te geven. Dit merk dat in 1874 is opgericht, is een Deens verlichtingsfabrikant dat de Scandinavische ontwerptraditie volgt. Louis Poulsen ontwerpt producten die het ritme van daglicht volgen en ondersteunen. Hierdoor komen doelgerichte, simpele, maar ook stijlvolle ontwerpen tot leven. De AJ lamp is kantel- en draaibaar voor een optimale lichtspreiding. Door het wit gelakte scherm aan de binnenkant van de lamp wordt er gemakkelijk aangenaam, zacht licht gemaakt. De lamp heeft een zwarte kabel en de schakelaar van de AJ bevindt zich op de kop van de tafellamp. Deze AJ lamp is beschikbaar in vele verschillende kleuren, dus de perfecte tint voor uw huis zit er altijd bij!

Kom je er zelf niet helemaal uit, of heb je vragen over de AJ tafellamp / Donkergrijs? Ons team interieurstylisten staat voor je klaar om je verder te helpen met jouw vragen. Neem contact met ons op of kom naar de winkel. Wil je dit product van Louis Poulsen bestellen, maar zie je hier niet de variant die jij voor ogen hebt? Wij zijn officieel dealer van Louis Poulsen, en kunnen daarom het product in alle mogelijke varianten voor jou bestellen. Vraag een offerte aan via de ‘offerte aanvragen’ knop en ontvang van ons een voorstel.

Het merk Louis Poulsen
Louis Poulsen, opgericht in 1874, is een Deense producent van verlichting die voortkomt uit de Scandinavische ontwerptraditie waarin de vorm de functie volgt. In 1924 ontwierp Poul Henningsen zijn lamp Paris voor Louis Poulsen. De manier waarop we licht nu nog steeds vormgeven is terug te voeren op zijn kijk op de dualiteiten op het gebied van design en licht. De functie en het ontwerp van onze producten zijn erop afgestemd om het ritme van het daglicht te volgen en te ondersteunen. Ieder detail in het ontwerp heeft een doel.

Bij Louis Poulsen werken ze samen met ontwerpers, architecten en andere talenten zoals: Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Oki Sato en Louise Campbell. Louis Poulsen is één van de belangrijkste wereldwijde leveranciers van architectonische en decoratieve verlichting.
Lichtbron omschrijving: Aanbevolen lichtbron: E27, 20W.
Materiaal: Staal
Product kleur: Donkergrijs
Designer: Arne Jacobsen
Breedte (cm): 21.50
Hoogte (cm): 56.00
Diepte (cm): 12.50
IP-waarde: IP20
Dimbaar: Niet dimbaar
Bediening: Op het armatuur
Lichtbron: Exclusief lichtbron
Fitting: E27
Portable: Nee
Kabellengte (cm): 240.00

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Louis Poulsen

Louis Poulsen
Louis Poulsen, opgericht in 1874, is een Deense producent van verlichting die voortkomt uit de Scandinavische ontwerptraditie waarin de vorm de functie volgt. In 1924 ontwierp Poul Henningsen zijn lamp Paris voor Louis Poulsen. De manier waarop we licht nu nog steeds vormgeven is terug te voeren op zijn kijk op de dualiteiten op het gebied van design en licht. De functie en het ontwerp van onze producten zijn erop afgestemd om het ritme van het daglicht te volgen en te ondersteunen. Ieder detail in het ontwerp heeft een doel. Bij Louis Poulsen werken ze samen met ontwerpers, architecten en andere talenten zoals: Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Oki Sato en Louise Campbell. Louis Poulsen is één van de belangrijkste wereldwijde leveranciers van architectonische en decoratieve verlichting.
AJ tafellamp - Aubergine
€ 1.005,00

Levertijd 2 - 4 weken

AJ tafellamp - Donkerblauw
€ 1.005,00

Levertijd 2 - 4 weken

AJ tafellamp - Okergeel
€ 1.005,00

Levertijd 2 - 4 weken

AJ tafellamp - Wit
€ 1.005,00

Levertijd 2 - 4 weken

AJ tafellamp - Zwart
€ 1.005,00

Levertijd 2 - 4 weken

AJ vloerlamp - Bleek petroleum
€ 1.250,00

Levertijd 2 - 4 weken

AJ vloerlamp - Donkergroen
€ 1.250,00

Levertijd 2 - 4 weken

AJ vloerlamp - Lichtgrijs
€ 1.250,00

Levertijd 2 - 4 weken

AJ vloerlamp - Roest
€ 1.250,00

Levertijd 2 - 4 weken

AJ vloerlamp - Wit
€ 1.250,00

Levertijd 2 - 4 weken

AJ vloerlamp - Zwart
€ 1.250,00

Levertijd 2 - 4 weken

Cirque 15 hanglamp - Yellow
€ 320,00

Levertijd 2 - 4 weken

Cirque 22 hanglamp - Grijs
€ 470,00

Levertijd 2 - 4 weken

Cirque 22 hanglamp - Red
€ 470,00

Levertijd 2 - 4 weken

Cirque 38 hanglamp - Copper
€ 695,00

Levertijd 2 - 4 weken