Waiter dienblad

€ 309,00

Op voorraad

Levertijd 1 - 3 werkdagen

Kleur inlay bijzettafel/dienblad
Kleur bijzettafel en accessoires
Winkel
Kies een locatie.
Forget selection
{{ Math.round(store.extensions.neti_store_pickup_distance.distance * 100) / 100 }} {{ store.extensions.neti_store_pickup_distance.unit }}
{{ store.label }}
{{ store.street }} {{ store.streetNumber }}
{{ store.zipCode }} {{ store.city }}
Openingstijden:
Voorraad: 1
Productnummer: 50002Waiter-2-1
Productinformatie Waiter dienblad
Het Waiter dienblad is een van de weinige, maar super toffe accessoire van het merk Design on Stock. Dit ruime dienblad is een afgeleide van het bijzettafeltje Tub. De Waiter is groot genoeg om al jouw drankjes en snacks op kwijt te kunnen, maar staat ook erg leuk op een poef gevuld met leuke decoraties. De Waiter is beschikbaar in 5 verschillende kleuren staal en kun je voor de inleg kiezen tussen hout en kruk.

Interieuradvies Wil je voordat je een keuze maakt de stof of leersoort bekijken? Onze interieur adviseurs helpen je graag veder. Ook als je er zelf niet helemaal uit bent welke ontwerp in jouw interieur past, staan we voor je klaar. Stuur een mail naar online@combodesign.nl of kom naar de winkel en vertel ons jouw wensen.


Het merk Design on Stock

Het Nederlandse designmerk Design on Stock is in 2009 opgericht door Dennis Goethals. Zijn ergernis aan lange levertijden en ingewikkelde productielijnen in de meubelindustrie zette hem aan het denken. Zijn oplossing was: het productieproces in eigen beheer in Nederland, volgens de hier geldende normeringen. Door zo te werken, stimuleren ze niet alleen de lokale economie, maar houden ze ook hun voetafdruk zo klein mogelijk. 

Het bijzondere aan de collectie van Design on Stock is dat ieder product de stempel ‘Made in Holland’ krijgt. Dit komt niet alleen omdat de hele productie in ons land plaatsvindt, maar ook omdat alle ontwerpers van Nederlandse afkomst zijn. Roderick Vos, Marike Andeweg, Frederik Roije en Tom Dissel ontwerpen de mooiste producten voor Design on Stock. 

Materiaal: Diverse kruk- en houtsoorten
Product kleur: Meerdere opties mogelijk
Designer: Frederik Roije
Hoogte (cm): 20.50
Diameter (cm): 45.00
Vorm: Rond

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Design on Stock

Design on Stock
Het Nederlandse designmerk Design on Stock is in 2009 opgericht door Dennis Goethals. Zijn ergernis aan lange levertijden en ingewikkelde productielijnen in de meubelindustrie zette hem aan het denken. Zijn oplossing was: het productieproces in eigen beheer in Nederland, volgens de hier geldende normeringen. Door zo te werken, stimuleren ze niet alleen de lokale economie, maar houden ze ook hun voetafdruk zo klein mogelijk. Het bijzondere aan de collectie van Design on Stock is dat ieder product de stempel ‘Made in Holland’ krijgt. Dit komt niet alleen omdat de hele productie in ons land plaatsvindt, maar ook omdat alle ontwerpers van Nederlandse afkomst zijn. Roderick Vos, Marike Andeweg, Frederik Roije en Tom Dissel ontwerpen de mooiste producten voor Design on Stock.