Schaal De zwarte kat

€ 40,00

Levertijd op aanvraag

Productnummer: 5005310030023
Productinformatie Schaal De zwarte kat

De zwarte kat (in het 'bakkie') Er zijn mensen die denken dat zwarte katten ongeluk brengen, maar dit leuke, originele schaaltje met zwarte kat zal juist een glimlach op je gezicht toveren! Het schaaltje wordt geleverd in een mooie geschenkdoos. Kat in het bakkie dus. Letterlijk. Pinda's, tomaatjes, chocolade... Op verjaardagen en andere gezellige feestjes is dit schaaltje een echte eyecatcher. Serveer er pinda's, tomaatjes, chocolade... Naja.. Eigenlijk kan alles er in! De buitenzijde van het schaaltje is mat porselein. De binnenkant is geglazuurd en heeft daarom een mooie glans. Dit contrast zorgt voor een bijzonder effect. De kat is glanzend zwart. Het schaaltje is niet geschikt voor de vaatwasser. Even met de hand afwassen dus!

Kom je er zelf niet helemaal uit, of heb je vragen over de Schaal De zwarte kat van Hollandsche Waaren? Ons team interieurstylisten staat voor je klaar om je verder te helpen met jouw vragen. Neem contact met ons op of kom naar de winkel. Wil jij een dit product van Hollandsche Waaren bestellen, maar zie je hier niet de variant die jij voor ogen hebt? Wij zijn officieel dealer van Hollandsche Waaren, en kunnen daarom het product in alle mogelijke varianten voor jou bestellen.

Het merk Hollandsche Waaren

In de Beurs van Berlage werd in 2002 het label Hollandsche Waaren voor het eerst gepresenteerd. Bekers en schalen met Delfts-blauwe miniaturen zorgden voor een groei binnen het merken. Het idee voor het merk Hollandsche Waaren is ontstaan tijdens een reis in Japan, waarbij de bewondering voor elkaars culturele erfgoed, maar ook de bijbehorende clichébeelden ter inspiratie dienden.

De producten van Hollandsche Waaren zijn ontworpen door Anne-Marie Jetten en worden in eigen beheer ontwikkeld en gemaakt. Vakmensen en producenten, die een bepaalde kwaliteit en expertise in huis hebben, werken hierbij samen. De designs zijn een knipoog naar Hollandsche symbolen en kenmerken waar Nederland om bekend is. Ben je op zoek naar een specifiek product van Hollandsche Waaren? Neem dan contact met ons op.

Designer: Hollandsche Waaren
Diameter (cm): 15.00
Hoogte (cm): 5.50
Materiaal: Porselein
Product kleur: Wit

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Hollandsche Waaren

Hollandsche Waaren
In de Beurs van Berlage werd in 2002 het label Hollandsche Waaren voor het eerst gepresenteerd. Bekers en schalen met Delfts-blauwe miniaturen zorgden voor een groei binnen het merken. Het idee voor het merk Hollandsche Waaren is ontstaan tijdens een reis in Japan, waarbij de bewondering voor elkaars culturele erfgoed, maar ook de bijbehorende clichébeelden ter inspiratie dienden. De producten van Hollandsche Waaren zijn ontworpen door Anne-Marie Jetten en worden in eigen beheer ontwikkeld en gemaakt. Vakmensen en producenten, die een bepaalde kwaliteit en expertise in huis hebben, werken hierbij samen. De designs zijn een knipoog naar Hollandsche symbolen en kenmerken waar Nederland om bekend is. Ben je op zoek naar een specifiek product van Hollandsche Waaren? Neem dan contact met ons op.
Bord Nijntje, bloemen
€ 40,00

Levertijd op aanvraag

Bord Nijntje, molen
€ 40,00

Levertijd op aanvraag

Fiep Westendorp Bekers
€ 30,00

Levertijd op aanvraag

Handdoek Dick Bruna Koe
€ 14,00

Levertijd op aanvraag

Handdoek Dick Bruna Nijntje
€ 14,00

Levertijd op aanvraag

Handdoek Grachtenpandjes
€ 14,00

Levertijd op aanvraag

Schaal Jan, Jans en de kinderen
€ 20,00

Levertijd op aanvraag

Schaal Nijntje, Goud
€ 40,00

Levertijd op aanvraag

Schaal Nijntje, Wit
€ 40,00

Levertijd op aanvraag

Schaal Teddy
€ 40,00

Levertijd op aanvraag

Schaal Vredesduif, Goud
€ 40,00

Levertijd op aanvraag

Schaal Zwanen, wit en zwart
€ 20,00

Levertijd op aanvraag

Speculaas Ovale Schaal
€ 40,00

Levertijd op aanvraag

Theedoek Blokweer
€ 12,00

Levertijd op aanvraag

Theedoek Dick Bruna Koe
€ 12,00

Levertijd op aanvraag