Over ons

Combo Design
Kom inspiratie opdoen! Niemand verlaat één van de leukste woonwinkels van Utrecht zonder inspiratie. Je vindt ons in het centrum van het prachtige Utrecht. Is dat niet genoeg? In onze webshop kun je je 24 uur per dag laten inspireren!


Eén winkel voor je hele interieur
Bij Combo Design kun je terecht voor de totale inrichting van je huis: van vloeren tot verlichting en van designmeubelen tot raamdecoratie.


Degelijk design
Wij houden van kwaliteit. Jij ook? Je vindt bij ons producten van meer dan 50 hippe merken. We verkopen alleen producten die van hoge kwaliteit zijn. Comfortabele banken, prachtig vormgegeven designlampen, slijtvaste vloeren… Je vindt het allemaal in onze interieurwinkel in Utrecht én in onze webshop.


Koop zeker, koop CBW-erkend!
Combo Design is aangesloten bij het CBW. Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. CBW-erkende winkels hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. 
- Veilig aanbetalen *
- 3 jaar (afbouwende) productgarantie
- Onpartijdige klachtenafhandeling
* Voor de inhoud van de garantie verwijzen we je naar de CBW-erkend voorwaarden voor woonwinkels of naar de veelgestelde vragen over dit onderwerp op www.cbw-erkend.nl.
Zakelijke klant?
Interieuradvies en interieurontwerp doen we niet enkel voor particulieren. We voeren regelmatig projecten uit voor bedrijven. Een prettig ingerichte werkomgeving werkt inspirerend en is goed voor de efficiëntie!
 

Waar vind je ons?
Combo Design bv
St. Jacobsstraat 12
3511 BS Utrecht
030 - 233 38 78
online@combodesign.nl 

Wat zijn de openingstijden van Combo Design?
Maandag:    Gesloten
Dinsdag:      10.00 - 18.00 uur
Woensdag:  10.00 - 18.00 uur
Donderdag: 10.00 -  21.00 uur

Vrijdag:        10.00 - 18.00 uur
Zaterdag:     10.00 - 17.00 uur
Zondag:       12.00 - 17.00 uur


Meer weten over ons?

Kom langs in onze woonwinkel! Of stel je vraag via mail of telefoon.