Onze winkel

De leukste van alle woonwinkels in Utrecht
In hartje Utrecht vind je onze kleurrijke woonwinkel. Maar liefst 1000 m2 inspiratie voor een kleurrijk interieur! Je kunt bij ons terecht voor een interieur dat leeft, persoonlijkheid heeft en een lach op je gezicht tovert, elke keer dat je je huis of kantoor binnenstapt.

Interieur? Winkel in Utrecht!
Utrecht is een heerlijke winkelstad. Een mooie stad met karakter en verschillende gezichten. Dat beleef je ook als je onze winkel binnenstapt, een van de kleurrijkste woonwinkels van Utrecht. Een winkel met een stijlvol, jong karakter. En dat middenin de oude binnenstad van Utrecht.

Persoonlijk interieuradvies
Plof neer op onze design meubelen! En bekijk samen met onze medewerkers welk interieur het best past bij jou en je huis. Of je kantoor, natuurlijk. Van alle woonwinkels in Utrecht is Combo de meest kleurrijke en persoonlijke.

Onze winkel online
Ook online kun je onze collectie bekijken. Direct bestellen is natuurlijk ook mogelijk.

Kom onze interieurwinkel in Utrecht zelf bekijken
Je bent van harte welkom in onze winkel. Om inspiratie op te doen. Om een persoonlijk interieuradvies te ontvangen. Of om direct die perfecte bank te kopen, natuurlijk! Niemand gaat bij ons de deur uit zonder een goed idee voor zijn interieur. Ook jij niet. Tot snel!

Waar vind je onze interieurwinkel in Utrecht?
Sint Jacobsstraat 12
3511 BS
Utrecht

030 - 233 38 78
online@combodesign.nlWat zijn de openingstijden van Combo Design?
Maandag:    Gesloten
Dinsdag:      10.00 - 18.00 uur
Woensdag:  10.00 - 18.00 uur
Donderdag: 10.00 -  21.00 uur

Vrijdag:        10.00 - 18.00 uur
Zaterdag:     10.00 - 17.00 uur

Zondag:       12.00 - 17.00 uur

Koop zeker, koop CBW-erkend!
Combo Design is aangesloten bij het CBW. Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. CBW-erkende winkels hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. 

- Veilig aanbetalen *
- 3 jaar (afbouwende) productgarantie
- Onpartijdige klachtenafhandeling
* Voor de inhoud van de garantie verwijzen we je naar de CBW-erkend voorwaarden voor woonwinkels of naar de veelgestelde vragen over dit onderwerp op www.cbw-erkend.nl.