Noc Clip Lamp - Off white

€ 205,00

Op voorraad

Levertijd 1 - 3 werkdagen

Andere varianten
Winkel
Kies een locatie.
Forget selection
{{ Math.round(store.extensions.neti_store_pickup_distance.distance * 100) / 100 }} {{ store.extensions.neti_store_pickup_distance.unit }}
{{ store.label }}
{{ store.street }} {{ store.streetNumber }}
{{ store.zipCode }} {{ store.city }}
Openingstijden:
Voorraad: 2
Productnummer: 50008NocClipw
Productinformatie Noc Clip Lamp - Off white

Noc Wall is een aanpasbare wandlamp van gegoten aluminium met een gefacetteerde kap en een gladde afwerking met poedercoating. Het draaimechanisme biedt twee instelpunten en de hoofdlamp is bevestigd in de wandhouder waardoor het snoer vrij van de lamp kan hangen om in een stopcontact te worden gestoken. Noc Wall is een veelzijdige lamp voor dagelijks gebruik in zowel huishoudelijke als commerciële omgevingen. Zij wordt geleverd met een gloeilamp en een kabel van twee meter met inline schakelaar. Noc Wall is verkrijgbaar in donkergrijs en gebroken wit.

Het merk HAY

In 2002 is het Deense designmerk HAY, opgericht door Mette en Rolf Hay, is inmiddels uitgegroeid tot een ontzettend populair label. De collectie bestaat uit meubels, verlichting en woonaccessoires, die geïnspireerd zijn op Deens design uit de jaren vijftig en zestig in een hedendaagse context. 

HAY werkt samen met bekende designers als Hee Welling, Scholten & Baijings, Wang & Söderström en George Sowden. De ontwerpers van HAY halen inspiratie uit kunst, architectuur en mode.  Verder doen ze bij HAY veel onderzoek naar de interactie tussen mensen, voorwerpen en ruimte. Door de betrokkenheid van de designers, met hun internationale kijk, streeft HAY ernaar bereikbaar design te maken. Zo krijg je prachtig design, voor betaalbare prijzen.

Lichtbron omschrijving: Aanbevolen lichtbron: 1 x LED E14 (A15), 5.5W (max. 5,5W), 470lm, 2800K warm wit.
Materiaal: Powder coated aluminium
Product kleur: Off white
Designer: Smith matthias
Breedte (cm): 10.00
Hoogte (cm): 22.00
Diepte (cm): 14.00
IP-waarde: IP20
Dimbaar: Niet dimbaar
Bediening: Op het armatuur
Lichtbron: Exclusief lichtbron
Fitting: E14
Portable: Nee
Kabellengte (cm): 200.00

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van HAY

HAY
In 2002 is het Deense designmerk HAY, opgericht door Mette en Rolf Hay, is inmiddels uitgegroeid tot een ontzettend populair label. De collectie bestaat uit meubels, verlichting en woonaccessoires, die geïnspireerd zijn op Deens design uit de jaren vijftig en zestig in een hedendaagse context. HAY werkt samen met bekende designers als Hee Welling, Scholten & Baijings, Wang & Söderström en George Sowden. De ontwerpers van HAY halen inspiratie uit kunst, architectuur en mode.  Verder doen ze bij HAY veel onderzoek naar de interactie tussen mensen, voorwerpen en ruimte. Door de betrokkenheid van de designers, met hun internationale kijk, streeft HAY ernaar bereikbaar design te maken. Zo krijg je prachtig design, voor betaalbare prijzen.