Marset

Van metaalgieterij naar verlichting
In 1942 richtte Francisco Marset te Barcelona het familiebedrijf Marset op. Het bedrijf begon als metaalgieterij en daar zie je tot op heden nog wat van terug in de ontwerpen. Vanaf 1965 werd er alleen nog maar verlichting gefabriceerd en zijn ze altijd aanwezig geweest op de wereldwijde markt. Marset produceert niet alleen de verlichting:  ‘Wij zorgen voor licht, in zijn verschillende nuances en effecten om sferen met karakter te creëren en zo de kwaliteit van leven te verbeteren voor de klant’. De lampen van Marset zijn dan ook verfijnd en eigentijds.

Collectie
De belangrijkste kenmerken van de collectie zijn gebaseerd op het authentieke gevoel, de betekenisvolle eenvoud en de decoratieve nog terughoudende visuele benadering. Veel ontwerpen neigen naar de jaren ’60 en ’70 met hun vintage uitstraling. Ook experimenteren ze erg veel met nieuwe materialen en vernieuwende ontwerpen.

De Pleat Box hanglampen lenen zich uitstekend voor het maken van speelse combinaties en zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De verschillende kappen die te verkrijgen zijn zorgen elk voor een ander lichteffect.

Marset bestel je bij Combo Design!
Zoek jij een specifiek product van Marset maar is dit product niet te vinden op onze website? Combo Design is officieel dealer van Marset en kan alle design lampen van dit Spaanse design merk voor jou bestellen. Heb je hulp nodig bij het kiezen? Wat past er nu het beste bij jou in huis? Onze interieuradviseurs/ ontwerpers staan altijd voor je klaar! Stuur ons een mailtje of neem telefonisch contact met ons op via: 030 – 233 38 78.  

Sorteer op:
Aantal weergegeven: