Line kast KL-AA / Frame & greeplijst aluminium

€ 3.940,00

Levertijd 8 - 12 weken

Kastromp & wandplank afwerking
Productnummer: 50040 KL-AA-E61
Productinformatie Line kast KL-AA / Frame & greeplijst aluminium

De Line kasten collectie van Castelijn omvat diverse modellen van laag tot hoog, met laden, deuren en soms binnenladen. Ze benadrukken de kracht van het minimalisme, met de strakke, fijne aluminium greeplijst. Alle Line kasten kunnen worden aangepast wat betreft ventilatie en bekabeling. Naast de standaard aluminium pootjes en grepen, kunnen deze ook in alle lakkleuren geleverd worden. Daarbij kunnen de Line kasten op lagere Disk pootjes of op 25 mm hoge zwarte stelvoetjes geplaatst worden. Hierdoor lijkt de kast iets boven de vloer te zweven. Ook kunnen alle modellen aan de wand worden gehangen. De Line kasten zijn verkrijgbaar in lak (uni- effectlak of hoogglans), in hout of een combinatie hiervan.

Kom je er zelf niet helemaal uit, of heb je vragen over deze Line kast KL-AA / Frame & greeplijst aluminium van Castelijn? Ons team interieurstylisten staat voor je klaar om je verder te helpen met jouw vragen. Neem contact met ons op of kom naar de winkel.


Omdat de Line kast op frame van Castelijn vele mogelijkheden kent, is het niet mogelijk om deze in alle mogelijke combinaties te tonen. Wil jij dit product van Castelijn bestellen, maar zie je hier niet de variant die jij voor ogen hebt? Wij zijn officieel dealer van Castelijn, en kunnen daarom het product in alle mogelijke varianten voor jou bestellen. Vraag een offerte aan via de ‘offerte aanvragen’ knop. Wij sturen je dan de juiste prijs voor het door jouw samengestelde product toe.

Het merk Castelijn

Castelijn Meubelindustrie is in 1958 opgericht door Gerard Castelijn. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de meubelindustrie. In 1994 namen zijn vier kinderen het familiebedrijf over en Castelijns vernieuwende en serieuze stijl ging onverminderd door. Daarom worden alle modellen nog steeds 100% in Nederland ontworpen en geproduceerd, op een trotse manier: altijd met aandacht voor het milieu en de unieke persoonlijkheid van het familiebedrijf. 

Castelijn staat voor duurzaamheid, milieubewust produceren, service en kwaliteit. In de moderne fabriek in Roelofarendsveen worden woon- en projectcollecties en meubelen op maat geproduceerd. Duurzaam produceren is iets waar Castelijn al sinds de oprichting in 1958 naar streeft. Als je voor Castelijn kiest, is dat dus een verantwoorde keuze en draag je ook bij aan een stukje natuurbehoud!

Materiaal: Plaatmateriaal en fineer
Product kleur: effect-, uni- of hoogglanslak fineer
Designer: Dick Spierenburg
Breedte (cm): 120.00
Hoogte (cm): 176.00
Diepte (cm): 45.00
Hangend: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Castelijn

Castelijn
Castelijn Meubelindustrie is in 1958 opgericht door Gerard Castelijn. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de meubelindustrie. In 1994 namen zijn vier kinderen het familiebedrijf over en Castelijns vernieuwende en serieuze stijl ging onverminderd door. Daarom worden alle modellen nog steeds 100% in Nederland ontworpen en geproduceerd, op een trotse manier: altijd met aandacht voor het milieu en de unieke persoonlijkheid van het familiebedrijf. Castelijn staat voor duurzaamheid, milieubewust produceren, service en kwaliteit. In de moderne fabriek in Roelofarendsveen worden woon- en projectcollecties en meubelen op maat geproduceerd. Duurzaam produceren is iets waar Castelijn al sinds de oprichting in 1958 naar streeft. Als je voor Castelijn kiest, is dat dus een verantwoorde keuze en draag je ook bij aan een stukje natuurbehoud!