Disk kast KD-HA

€ 3.205,00

Levertijd 8 - 12 weken

Kastromp & wandplank afwerking
Kastromp & wandplank afwerking kleur 2
Productnummer: 50040KD-HA-E83-E85
Productinformatie Disk kast KD-HA

De kracht van het ontwerp van de Disk kasten collectie van Castelijn is gelijk de herkenbaarheid van de kast: de ronde aluminium greep. Deze kastenserie bevat verschillende modellen. Alle modellen kunnen worden aangepast voor apparatuur met bekabelings- en ventilatieopties. Naast de standaard aluminium Diskpootjes, kunnen alle kasten ook op de hogere Linepootjes of op zwarte vloerdoppen geplaatst worden. Hierdoor lijk de kast iets boven de vloer te zweven. Ook kunnen de Disk pootjes en grepen in alle lakkleuren geleverd worden. De Disk kasten zijn leverbaar in lak (uni- effectlak of hoogglans), in houtfineer of een combinatie hiervan. Daarbij kunnen de kasten wanneer gewenst ook aan de wand worden gehangen.

Kom je er zelf niet helemaal uit, of heb je vragen over deze Disk kast KD-HA van Castelijn? Ons team interieurstylisten staat voor je klaar om je verder te helpen met jouw vragen. Neem contact met ons op of kom naar de winkel.

Omdat de Disk kast van Castelijn vele mogelijkheden kent, is het niet mogelijk om deze in alle mogelijke combinaties te tonen. Wil jij dit product van Castelijn bestellen, maar zie je hier niet de variant die jij voor ogen hebt? Wij zijn officieel dealer van Castelijn, en kunnen daarom het product in alle mogelijke varianten voor jou bestellen. Vraag een offerte aan via de ‘offerte aanvragen’ knop. Wij sturen je dan de juiste prijs voor het door jouw samengestelde product toe.

Het merk Castelijn

Castelijn Meubelindustrie is in 1958 opgericht door Gerard Castelijn. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de meubelindustrie. In 1994 namen zijn vier kinderen het familiebedrijf over en Castelijns vernieuwende en serieuze stijl ging onverminderd door. Daarom worden alle modellen nog steeds 100% in Nederland ontworpen en geproduceerd, op een trotse manier: altijd met aandacht voor het milieu en de unieke persoonlijkheid van het familiebedrijf. 

Castelijn staat voor duurzaamheid, milieubewust produceren, service en kwaliteit. In de moderne fabriek in Roelofarendsveen worden woon- en projectcollecties en meubelen op maat geproduceerd. Duurzaam produceren is iets waar Castelijn al sinds de oprichting in 1958 naar streeft. Als je voor Castelijn kiest, is dat dus een verantwoorde keuze en draag je ook bij aan een stukje natuurbehoud!

Materiaal: Plaatmateriaal en fineer
Product kleur: De kasten kunnen worden uitgevoerd in lak (uni- effectlak of hoogglans), in houtfineer of een combinatie hiervan.
Designer: Dick Spierenburg
Breedte (cm): 80.00
Hoogte (cm): 193.00
Diepte (cm): 45.00
Hangend: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Castelijn

Castelijn
Castelijn Meubelindustrie is in 1958 opgericht door Gerard Castelijn. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de meubelindustrie. In 1994 namen zijn vier kinderen het familiebedrijf over en Castelijns vernieuwende en serieuze stijl ging onverminderd door. Daarom worden alle modellen nog steeds 100% in Nederland ontworpen en geproduceerd, op een trotse manier: altijd met aandacht voor het milieu en de unieke persoonlijkheid van het familiebedrijf. Castelijn staat voor duurzaamheid, milieubewust produceren, service en kwaliteit. In de moderne fabriek in Roelofarendsveen worden woon- en projectcollecties en meubelen op maat geproduceerd. Duurzaam produceren is iets waar Castelijn al sinds de oprichting in 1958 naar streeft. Als je voor Castelijn kiest, is dat dus een verantwoorde keuze en draag je ook bij aan een stukje natuurbehoud!