Circlips 2 eettafel - 2 poten RVS, 1 poot hout

€ 2.440,00

Levertijd 8 - 12 weken

Onderstel afwerking Circlips tafel
Blad- en randafwerking Circlips Tafel
Productnummer: 50040 CIR2 2R1H-FEN2958-FBR
Productinformatie Circlips 2 eettafel - 2 poten RVS, 1 poot hout

De vorm van de Circlips eettafel collectie van Castelijn bestaat uit een combinatie van ellipsen en cirkels. Hieruit zijn drie prettige tafelvormen ontstaan, die vanuit iedere hoek anders ogen. Alle drie de modellen zijn geplaatst op schuine poten, waarbij je zelf de mix van dunne RVS of gelakte poten, dikke houten of gelakte poten kunt samenstellen. De dunne poten van de Circlips zijn verkrijgbaar in RVS of een van de lakkleuren. De dikke poten zijn leverbaar in noten, eiken of in een van de lakkleuren. De tafelbladen kunnen uitgevoerd worden in Fenix, HPL, noten en eiken met als detail de verjongde bladrand in berken multiplex in olie. De kolomvoet is zowel in lak als in noten en eiken leverbaar De middelste maat tafel (T-CC2) is ook op kolom leverbaar. De kolomvoet is zowel in lak als in noten en eiken leverbaar. 

Kom je er zelf niet helemaal uit, of heb je vragen over deze Circlips 2 eetkamertafel / 2 poot RVS, 1 hout van Castelijn? Ons team interieurstylisten staat voor je klaar om je verder te helpen met jouw vragen. Neem 
contact met ons op of kom naar de winkel.

Omdat de Circlips eettafel van Castelijn vele mogelijkheden kent, is het niet mogelijk om deze in alle mogelijke combinaties te tonen. Wil jij dit product van Castelijn bestellen, maar zie je hier niet de variant die jij voor ogen hebt? Wij zijn officieel dealer van Castelijn, en kunnen daarom het product in alle mogelijke varianten voor jou bestellen. Vraag een offerte aan via de ‘offerte aanvragen’ knop. Wij sturen je dan de juiste prijs voor het door jouw samengestelde product toe.


Het merk Castelijn

Castelijn Meubelindustrie is in 1958 opgericht door Gerard Castelijn. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de meubelindustrie. In 1994 namen zijn vier kinderen het familiebedrijf over en Castelijns vernieuwende en serieuze stijl ging onverminderd door. Daarom worden alle modellen nog steeds 100% in Nederland ontworpen en geproduceerd, op een trotse manier: altijd met aandacht voor het milieu en de unieke persoonlijkheid van het familiebedrijf. 

Castelijn staat voor duurzaamheid, milieubewust produceren, service en kwaliteit. In de moderne fabriek in Roelofarendsveen worden woon- en projectcollecties en meubelen op maat geproduceerd. Duurzaam produceren is iets waar Castelijn al sinds de oprichting in 1958 naar streeft. Als je voor Castelijn kiest, is dat dus een verantwoorde keuze en draag je ook bij aan een stukje natuurbehoud!

Materiaal: Blad: in HPL, Fenix, noten of eikenfineer, met verjongde rand in berken multiplex Onderstel: in RVC, massief noten of eikenhout.
Product kleur: Het tafelblad kan uitgevoerd worden in Fenix, HPL of Fineer. De dunne poten zijn verkrijgbaar in RVS of lak en de dikke poten in hout of lak.
Designer: Dick Spierenburg en Karel Boonzaaijer
Lengte (cm): 215.00
Breedte (cm): 124.00
Hoogte (cm): 74.00
Vorm: Asymmetrisch

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Castelijn

Castelijn
Castelijn Meubelindustrie is in 1958 opgericht door Gerard Castelijn. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de meubelindustrie. In 1994 namen zijn vier kinderen het familiebedrijf over en Castelijns vernieuwende en serieuze stijl ging onverminderd door. Daarom worden alle modellen nog steeds 100% in Nederland ontworpen en geproduceerd, op een trotse manier: altijd met aandacht voor het milieu en de unieke persoonlijkheid van het familiebedrijf. Castelijn staat voor duurzaamheid, milieubewust produceren, service en kwaliteit. In de moderne fabriek in Roelofarendsveen worden woon- en projectcollecties en meubelen op maat geproduceerd. Duurzaam produceren is iets waar Castelijn al sinds de oprichting in 1958 naar streeft. Als je voor Castelijn kiest, is dat dus een verantwoorde keuze en draag je ook bij aan een stukje natuurbehoud!