Menu

Menu, originaliteit en design!

Het Deense merk Menu werkt al sinds 1976 aan het uitbrengen van unieke design producten van top kwaliteit, en dit lukt ze ook aardig! Bij Menu werken ze graag met de beste Scandinavische designers en top designers van over de hele wereld om mooie nieuwe design meubels en woonaccessoires te maken. Komt er een nieuw ontwerp uit dan moet het volgens Menu altijd een nieuwe functie hebben, een nieuw materiaal gebruiken of volgens een nieuwe productie methode gemaakt zijn. Zo blijft Menu innovatief en staan ze vooraan wat trends betreft. 

Scandinavische ontwerpen

De design producten van Menu, zoals bijvoorbeeld de Multi Basket picknick mand, hebben vaak een eenvoud over zich en dit maakt ze zo sterk qua ontwerp. Neem nou de Water Carafe, dat is duidelijk een minimalistische ontwerp met een Scandinavische touch.
Ook functionaliteit is belangrijk voor Menu, zoals je bijvoorbeeld terug ziet in de Baggy Winecoat wijnkoeler met stabiele onderkant en de Blade Twist Corkscrew met een rubberen coating voor meer grip.
Het Deense design merk is ook heel erg sterk in design meubels en accessoires voor buiten, neem nou de Pin Table bijzettafel met z’n unieke design en de Pipe Hurricane waxinelichthouders welke je zo in een boom slaat. 

Menu bestel je bij Combo Design!

Zoek jij een specifiek product van Menu, maar is dit product niet te vinden op onze website? Combo Design is officieel dealer van Menu en kan alle design meubels en design accessoires van dit Deense design merk voor jou bestellen. Heb je hulp nodig bij het kiezen? Wat past er nu het beste bij jouw tuin of terras? Onze interieuradviseurs / ontwerpers staan altijd voor je klaar! Stuur ons een mailtje of neem telefonisch contact met ons op via: 030 – 233 38 78.     

Sorteer op:
Aantal weergegeven: