Wendela chair - White frame/light seat

€ 615,00

Levertijd 1 - 2 weken

Andere varianten
Productnummer: 50389959323
Productinformatie Wendela chair - White frame/light seat

Deze prachtige Wendela Chair van Functionals is een compacte stoel ontworpen door Serener. Voor het maken van deze eetkamerstoel wordt er gebruikt gemaakt van materialen en productietechnieken uit verschillende tijdperken. De beuken zitting komt uit de jaren 50 waarbij er van een mal de zitting wordt gevormd. Daarnaast is de zichtbare verbinding tussen de zitting en het onderstel een verwijzing naar fijn timmerwerk dat eeuwenlang door timmerlieden werd gebruikt. Deze Wendela Chair is echt een prachtige eyecatcher voor in je woning.  Het zitgedeelte is gemaakt van gebleekt hout en het frame van gepoedercoate aluminium. De Wendela Chair is in verschillende kleuren beschikbaar. Voor de zitting kun je kiezen tussen donker of licht beuken.

Kom je er zelf niet helemaal uit? Ons team interieurstylisten staat voor je klaar om je verder te helpen met je vragen. Neem 
contact met ons op of kom naar de winkel.

Het merk Functionals
Functionals biedt een collectie meubels en woonartikelen die exclusief voor ons zijn ontworpen door innovatieve ontwerpers. Elk heeft zijn of haar eigen perspectief, maar ze delen een gedurfde esthetiek, toewijding aan vakmanschap en aandacht voor detail. Ad en Simon van Esch, oprichters van Functionals, zijn de tweede generatie-eigenaren van Van Esch. De vader van Ad en Simon begon zijn carrière met het maken van fijn gesmede liturgische voorwerpen en maakte vervolgens de metalen fittingen voor schepen. Henk van Esch startte uiteindelijk met het merk Functionals.

Van Esch maakt kapstokken, lockers, banken, vitrines en meer. De producten zijn gemaakt om lang mee te gaan. De onderdelen worden gemaakt in kleine, maar gespecialiseerde fabrieken in Europa en veel onderdelen worden met de hand afgewerkt. De interesse in vakmanschap en aandacht voor detail is vanzelfsprekend bij Functionals.
Materiaal: Beukenhout, gepoedercoat aluminium
Product kleur: white frame/light seat
Designer: Serener
Breedte (cm): 41.50
Hoogte (cm): 78.50
Diepte (cm): 47.50
Zit hoogte (cm): 45.00

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Functionals

Functionals
Functionals biedt een collectie meubels en woonartikelen die exclusief voor ons zijn ontworpen door innovatieve ontwerpers. Elk heeft zijn of haar eigen perspectief, maar ze delen een gedurfde esthetiek, toewijding aan vakmanschap en aandacht voor detail. Ad en Simon van Esch, oprichters van Functionals, zijn de tweede generatie-eigenaren van Van Esch. De vader van Ad en Simon begon zijn carrière met het maken van fijn gesmede liturgische voorwerpen en maakte vervolgens de metalen fittingen voor schepen. Henk van Esch startte uiteindelijk met het merk Functionals.Van Esch maakt kapstokken, lockers, banken, vitrines en meer. De producten zijn gemaakt om lang mee te gaan. De onderdelen worden gemaakt in kleine, maar gespecialiseerde fabrieken in Europa en veel onderdelen worden met de hand afgewerkt. De interesse in vakmanschap en aandacht voor detail is vanzelfsprekend bij Functionals.
Bonsai 5 Candleholder
€ 268,00

Levertijd 1 - 2 weken