Toni tavolo - Pine green

€ 999,00

Op voorraad

Levertijd 1 - 2 weken

Andere varianten
Winkel
Kies een locatie.
Forget selection
{{ Math.round(store.extensions.neti_store_pickup_distance.distance * 100) / 100 }} {{ store.extensions.neti_store_pickup_distance.unit }}
{{ store.label }}
{{ store.street }} {{ store.streetNumber }}
{{ store.zipCode }} {{ store.city }}
Openingstijden:
Voorraad: 1
Productnummer: 50029104313
Productinformatie Toni tavolo - Pine green

Schuif aan bij de Toni Tavolo. Je zit er maximaal met zijn zessen aan te eten of te borrelen. Met zijn grote oppervlak en vriendelijke, ronde hoeken nodigt deze grote eettafel voor zes personen iedereen uit om gezellig aan te schuiven. Zet er wat Toni Chairs bij of een Bankski.

Deze Toni Tavolo heeft een handige twee in een functie. Het gat in het midden dient overdag als parasolhouder en in de avond als kandelaar. Plaats in het gat de apart verkrijgbare Toni Candle Holder, geschikt voor een of drie kaarsen. Zo kun je lekker de hele dag en avond genieten van deze tafel. 

Deze tafel is in een woord supersolide en met de hoogste kwaliteit coating ook nog roestvrij, kleurvast en bestand tegen weer en wind. Maak de tafel na gebruik eenvoudig schoon met een droge of natte doek. Gebruik geen schoonmaakmiddelen met chemicaliën.

Het merk Fatboy

Het Nederlandse designmerk Fatboy bestaat al meer dan 20 jaar. Fatboy is jaren geleden begonnen en bekend van de iconische zitzakken. Inmiddels is de collectie uitgegroeid met prachtige meubels en woonaccessoires voor binnen en buiten. Ben je op zoek naar een picknick kleed, handige hangmatten, stijlvolle bijzettafeltjes, gigantische lampen en zachte hondenkussens? Neem dan eens een kijkje bij de kleurrijke collectie van Fatboy. 

Het Nederlandse designmerk wil maar één ding: oud met je worden. Daarom maken ze bewuste keuzes voor materialen, die tegen een stootje kunnen en niet snel verkleuren. Ze kiezen producenten zorgvuldig en volgen de strengste regels voor veiligheid, gezondheid en milieu. Zo wordt elk Fatboy product op een goede manier gemaakt en dragen ze een steentje bij aan een gezonde planeet.

Breedte (cm): 90.00
Designer: Erik Stehmann
Hoogte (cm): 76.00
Lengte (cm): 160.00
Materiaal: Aluminium
Product kleur: Pine green

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Fatboy

Fatboy
Het Nederlandse designmerk Fatboy bestaat al meer dan 20 jaar. Fatboy is jaren geleden begonnen en bekend van de iconische zitzakken. Inmiddels is de collectie uitgegroeid met prachtige meubels en woonaccessoires voor binnen en buiten. Ben je op zoek naar een picknick kleed, handige hangmatten, stijlvolle bijzettafeltjes, gigantische lampen en zachte hondenkussens? Neem dan eens een kijkje bij de kleurrijke collectie van Fatboy. Het Nederlandse designmerk wil maar één ding: oud met je worden. Daarom maken ze bewuste keuzes voor materialen, die tegen een stootje kunnen en niet snel verkleuren. Ze kiezen producenten zorgvuldig en volgen de strengste regels voor veiligheid, gezondheid en milieu. Zo wordt elk Fatboy product op een goede manier gemaakt en dragen ze een steentje bij aan een gezonde planeet.