Toni bankski - Tangerine

€ 649,00

Op voorraad

Levertijd 1 - 3 werkdagen

Andere varianten
Winkel
Kies een locatie.
Forget selection
{{ Math.round(store.extensions.neti_store_pickup_distance.distance * 100) / 100 }} {{ store.extensions.neti_store_pickup_distance.unit }}
{{ store.label }}
{{ store.street }} {{ store.streetNumber }}
{{ store.zipCode }} {{ store.city }}
Openingstijden:
Voorraad: 1
Productnummer: 50029105652
Productinformatie Toni bankski - Tangerine

Maak je Toni set compleet met de Toni Bankski, in de kleurt Tangerine. Ga lekker zitten met zijn tweetjes of drieën. Mix met kleuren, of ga voor een Toni kleur. Met open armen wacht hij je op. En met zijn ronde vormen knipoogt hij naar de vertrouwde bistreaustoel. Bankski doet het goed achter je huis, naast je huis en voor je huis. Kom lekker zitten en pak een momentje op je Bankski. Word je gegarandeerd blij van.

De Bankski is in een woord supersolide en met de hoogste kwaliteit coating ook nog roestvrij, kleurvast en bestand tegen weer en wind. Wil je hem schoonmaken? Doe dat met een droge of natte doek. Gebruik geen schoonmaakmiddelen met chemicaliën. De Bankski is gemaakt van lichtgewicht aluminium, til je hem makkelijk op, of stapel je ze op. En op de bijpassende Bankski Pillow zit je uren later nog steeds prins- of prinsesheerlijk.

Kom je er zelf niet helemaal uit, of heb je vragen over de Toni bankski - Tangerine van Fatboy? Ons team staat voor je klaar om je verder te helpen met jouw vragen. Neem contact met ons op of kom naar de winkel.

Het merk Fatboy

Het Nederlandse designmerk Fatboy bestaat al meer dan 20 jaar. Fatboy is jaren geleden begonnen en bekend van de iconische zitzakken. Inmiddels is de collectie uitgegroeid met prachtige meubels en woonaccessoires voor binnen en buiten. Ben je op zoek naar een picknick kleed, handige hangmatten, stijlvolle bijzettafeltjes, gigantische lampen en zachte hondenkussens? Neem dan eens een kijkje bij de kleurrijke collectie van Fatboy. 

Het Nederlandse designmerk wil maar één ding: oud met je worden. Daarom maken ze bewuste keuzes voor materialen, die tegen een stootje kunnen en niet snel verkleuren. Ze kiezen producenten zorgvuldig en volgen de strengste regels voor veiligheid, gezondheid en milieu. Zo wordt elk Fatboy product op een goede manier gemaakt en dragen ze een steentje bij aan een gezonde planeet.

Materiaal: Aluminium
Product kleur: Tangerine
Designer: Erik Stehmann
Lengte (cm): 127.00
Breedte (cm): 53.50
Hoogte (cm): 77.50

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Fatboy

Fatboy
Het Nederlandse designmerk Fatboy bestaat al meer dan 20 jaar. Fatboy is jaren geleden begonnen en bekend van de iconische zitzakken. Inmiddels is de collectie uitgegroeid met prachtige meubels en woonaccessoires voor binnen en buiten. Ben je op zoek naar een picknick kleed, handige hangmatten, stijlvolle bijzettafeltjes, gigantische lampen en zachte hondenkussens? Neem dan eens een kijkje bij de kleurrijke collectie van Fatboy. Het Nederlandse designmerk wil maar één ding: oud met je worden. Daarom maken ze bewuste keuzes voor materialen, die tegen een stootje kunnen en niet snel verkleuren. Ze kiezen producenten zorgvuldig en volgen de strengste regels voor veiligheid, gezondheid en milieu. Zo wordt elk Fatboy product op een goede manier gemaakt en dragen ze een steentje bij aan een gezonde planeet.