Toni armchair - Lemon

€ 299,00

Levertijd 1 - 2 weken

Andere varianten
Productnummer: 50029103814
Productinformatie Toni armchair - Lemon

Ga lekker zitten, de Toni Chair staat voor je klaar. Deze stoel is in een woord supersolide en met de hoogste kwaliteit coating ook nog roestvrij, kleurvast en bestand tegen weer en wind. Koop er eentje, zes of zoveel je er wilt. Ook stapel je deze stoelen makkelijk op met vier tegelijk. Laat die barbecue, borrel of breiclub maar beginnen. Toni Chair is overal voor in.  

Toni Chair geeft je een fijn steuntje in de rug. De stevige leuning en comfortabele zitting bieden optimaal comfort. Bovendien houdt Toni het lekker luchtig: het fijne gaatjespatroon zorgt voor aangename ventilatie. Voeg een kleurrijk Toni stoelkussen toe, en je zit er prinsheerlijk bij. Stel je ideale tuinset of terrasopstelling samen en combineer naar hartenlust met de Toni Tablo of de Toni Bistreau. Verkrijgbaar in diverse kleuren, dus je kunt eindeloos mixen en matchen. Toni is ontwikkelingssamenwerking tussen Fatboy en Erik Stehmann die in 2009 zijn ontwerpstudio oprichtte in Arnhem (NL).

Het merk Fatboy

Het Nederlandse designmerk Fatboy bestaat al meer dan 20 jaar. Fatboy is jaren geleden begonnen en bekend van de iconische zitzakken. Inmiddels is de collectie uitgegroeid met prachtige meubels en woonaccessoires voor binnen en buiten. Ben je op zoek naar een picknick kleed, handige hangmatten, stijlvolle bijzettafeltjes, gigantische lampen en zachte hondenkussens? Neem dan eens een kijkje bij de kleurrijke collectie van Fatboy. 

Het Nederlandse designmerk wil maar één ding: oud met je worden. Daarom maken ze bewuste keuzes voor materialen, die tegen een stootje kunnen en niet snel verkleuren. Ze kiezen producenten zorgvuldig en volgen de strengste regels voor veiligheid, gezondheid en milieu. Zo wordt elk Fatboy product op een goede manier gemaakt en dragen ze een steentje bij aan een gezonde planeet.

Materiaal: Aluminium
Product kleur: Lemon
Designer: Erik Stehmann
Lengte (cm): 55.00
Breedte (cm): 59.50
Hoogte (cm): 80.50

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Fatboy

Fatboy
Het Nederlandse designmerk Fatboy bestaat al meer dan 20 jaar. Fatboy is jaren geleden begonnen en bekend van de iconische zitzakken. Inmiddels is de collectie uitgegroeid met prachtige meubels en woonaccessoires voor binnen en buiten. Ben je op zoek naar een picknick kleed, handige hangmatten, stijlvolle bijzettafeltjes, gigantische lampen en zachte hondenkussens? Neem dan eens een kijkje bij de kleurrijke collectie van Fatboy. Het Nederlandse designmerk wil maar één ding: oud met je worden. Daarom maken ze bewuste keuzes voor materialen, die tegen een stootje kunnen en niet snel verkleuren. Ze kiezen producenten zorgvuldig en volgen de strengste regels voor veiligheid, gezondheid en milieu. Zo wordt elk Fatboy product op een goede manier gemaakt en dragen ze een steentje bij aan een gezonde planeet.
Bakkes bijzettafel - Anthracite
€ 189,00

Levertijd 1 - 2 weken

Bakkes bijzettafel - Sunbeam
€ 189,00

Levertijd 1 - 2 weken

Big Lebow - Anthracite
€ 1.399,00

Levertijd 1 - 2 weken

Big Lebow - Banana yellow
€ 1.399,00

Levertijd 1 - 2 weken

Big Lebow - Light grey
€ 1.399,00

Levertijd 1 - 2 weken

Bolleke hanglamp - Anthracite
€ 89,00
Op voorraad

Levertijd 1 - 2 weken

Bolleke hanglamp Duo Pack - Taupe
€ 133,50

Levertijd 1 - 2 weken

Buggle-up - Jeans light blue
€ 329,00

Levertijd 1 - 2 weken

Buggle-up - Light grey
€ 329,00

Levertijd 1 - 2 weken

Buggle-up - Red
€ 329,00

Levertijd 1 - 2 weken

Buggle-up outdoor - Charcoal
€ 329,00

Levertijd 1 - 2 weken

Buggle-up outdoor - Grey
€ 329,00

Levertijd 1 - 2 weken

Buggle-up outdoor - Red
€ 329,00

Levertijd 1 - 2 weken

Can-dog kandelaar - Sandy beige
€ 65,00

Levertijd 1 - 2 weken