Tjoepke - Anthracite

€ 59,00

Op voorraad

Levertijd 1-3 werkdagen

Andere varianten
Winkel
Kies een locatie.
Forget selection
{{ Math.round(store.extensions.neti_store_pickup_distance.distance * 100) / 100 }} {{ store.extensions.neti_store_pickup_distance.unit }}
{{ store.label }}
{{ store.street }} {{ store.streetNumber }}
{{ store.zipCode }} {{ store.city }}
Openingstijden:
Voorraad: 1
Productnummer: 50029103714
Productinformatie Tjoepke - Anthracite

De nieuwste draagbare lampen van Fatboy zijn de Tjoepke lampen. Deze binnen- en buitenlamp is perfect voor iedere plek. Doordat hij snoerloos is, kun je hem overal mee naartoe nemen. De lamp is oplaadbaar, waardoor je zonder snoeren zit en je het extra makkelijk overal neer kunt zetten. Daarnaast heeft de buitenlamp een ingebouwde LED lichtbron en heeft hij drie dimbare standen.

De Tjoepke tafellamp is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De lamp is gemaakt van kunststof en wordt geleverd met oplaadkabel. Hij gaat maar liefst 8 uur mee als de lamp helemaal is opgeladen. De lamp is dus niet alleen leuk voor buiten en binnen, maar is ook heel makkelijk tijdens een kampeervakantie!

Het merk Fatboy

Het Nederlandse designmerk Fatboy bestaat al meer dan 20 jaar. Fatboy is jaren geleden begonnen en bekend van de iconische zitzakken. Inmiddels is de collectie uitgegroeid met prachtige meubels en woonaccessoires voor binnen en buiten. Ben je op zoek naar een picknick kleed, handige hangmatten, stijlvolle bijzettafeltjes, gigantische lampen en zachte hondenkussens? Neem dan eens een kijkje bij de kleurrijke collectie van Fatboy. 

Het Nederlandse designmerk wil maar één ding: oud met je worden. Daarom maken ze bewuste keuzes voor materialen, die tegen een stootje kunnen en niet snel verkleuren. Ze kiezen producenten zorgvuldig en volgen de strengste regels voor veiligheid, gezondheid en milieu. Zo wordt elk Fatboy product op een goede manier gemaakt en dragen ze een steentje bij aan een gezonde planeet.

Designer: Fatboy
Diameter (cm): 6.00
Dimbaar: Ja
Hoogte (cm): 17.00
IP-waarde: IP44
Lichtbron: J
Materiaal: Polycarbonaat
Portable: Ja
Product kleur: Anthracite

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Fatboy

Fatboy
Het Nederlandse designmerk Fatboy bestaat al meer dan 20 jaar. Fatboy is jaren geleden begonnen en bekend van de iconische zitzakken. Inmiddels is de collectie uitgegroeid met prachtige meubels en woonaccessoires voor binnen en buiten. Ben je op zoek naar een picknick kleed, handige hangmatten, stijlvolle bijzettafeltjes, gigantische lampen en zachte hondenkussens? Neem dan eens een kijkje bij de kleurrijke collectie van Fatboy. Het Nederlandse designmerk wil maar één ding: oud met je worden. Daarom maken ze bewuste keuzes voor materialen, die tegen een stootje kunnen en niet snel verkleuren. Ze kiezen producenten zorgvuldig en volgen de strengste regels voor veiligheid, gezondheid en milieu. Zo wordt elk Fatboy product op een goede manier gemaakt en dragen ze een steentje bij aan een gezonde planeet.