Tag bijzettafel - Stainless/Oak Mist

€ 459,00

Op voorraad

Levertijd 8 - 12 weken

Voorraad: 1
Productnummer: 50277TSAON
Productinformatie Tag bijzettafel - Stainless/Oak Mist

De Tag bijzettafel Sainless - Oak Mist is een typisch ontwerp waarbij de kracht schuilt in eenvoud. Denk hierbij aan de uitsparing in het blad waar het metalen handvat doorheen komt. De tafel is zo ontworpen dat deze op twee verschillende manieren geplaatst kan worden. Zet je de bijzettafel rechtop, dan kan je de bijzettafel over de bank heen plaatsen. Kiep je de bijzettafel om, dan wordt het meer een salontafel voor bij de bank of naast je loungestoel. De Tag bijzettafel is naast de kleur Sainless Oak Mist ook te bestellen in Stainless Oak Dusk.

Wil je voordat je een keuze maakt de stof of leersoort bekijken, of heb je andere vragen? Ons team interieurstylisten staat voor je klaar om je verder te helpen. Neem 
contact met ons op of kom naar de winkel. Wil je dit product van EYYE bestellen, maar zie je hier niet de variant die jij voor ogen hebt? Vraag een offerte aan en ontvang van ons een voorstel.

Het merk EYYE

Het Nederlandse merk EYYE is onderdeel van de Dutch Quality Group. Een tijdloze, vooruitstrevende vormgeving in combinatie met vakmanschap zorgt er voor dat de meubelen van EYYE onderscheidend, maar tegelijkertijd comfortabel zijn. EYYE staat voor iedereen die houdt van een uniek en persoonlijk interieur. Met ontwerpers van eigen bodem zoals Marieke Andeweg en Studio Tom Dissel geeft EYYE Nederlandse ontwerpers de kans hun droom waar te maken.

De meubelen van EYYE worden in Nederland bedacht, ontworpen en vervaardigd door ervaren vakmensen. Met respect voor de mens en milieu worden alle meubelen in eigen land geproduceerd, wat weer zorgt voor een vriendelijke prijs en levertijd. Met een meubelstuk van EYYE heb je gegarandeerd een klassieker van de toekomst in huis.


Breedte (cm): 43.00
Designer: Margriet Foolen
Diepte (cm): 35.00
Draaibaar: Nee
Hoogte (cm): 50.00
Kantelbaar: Nee
Materiaal: Eikenfineer met RVS
Product kleur: Diverse mogelijkheden
Retourmechanisme: Nee
Stapelbaar: Nee
Verstelbaar: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van EYYE

EYYE
Het Nederlandse merk EYYE is onderdeel van de Dutch Quality Group. Een tijdloze, vooruitstrevende vormgeving in combinatie met vakmanschap zorgt er voor dat de meubelen van EYYE onderscheidend, maar tegelijkertijd comfortabel zijn. EYYE staat voor iedereen die houdt van een uniek en persoonlijk interieur. Met ontwerpers van eigen bodem zoals Marieke Andeweg en Studio Tom Dissel geeft EYYE Nederlandse ontwerpers de kans hun droom waar te maken. De meubelen van EYYE worden in Nederland bedacht, ontworpen en vervaardigd door ervaren vakmensen. Met respect voor de mens en milieu worden alle meubelen in eigen land geproduceerd, wat weer zorgt voor een vriendelijke prijs en levertijd. Met een meubelstuk van EYYE heb je gegarandeerd een klassieker van de toekomst in huis.
Cella bank - 2,5-zits 1-arm vs Links
€ 1.779,00

Levertijd 8 - 12 weken

Cella bank - 2,5-zits 1-arm vs rechts
€ 1.779,00

Levertijd 8 - 12 weken

Cella bank - 3-zits
€ 2.039,00

Levertijd 8 - 12 weken

Cella bank - 3-zits 1-arm vs links
€ 1.909,00

Levertijd 8 - 12 weken

Cella bank - 3-zits 1-arm vs rechts
€ 1.909,00

Levertijd 8 - 12 weken

Cella bank - 4-zits
€ 2.189,00

Levertijd 8 - 12 weken

Cella bank - 4-zits 1-arm vs links
€ 2.039,00

Levertijd 8 - 12 weken

Cella bank - 4-zits 1-arm vs rechts
€ 2.039,00

Levertijd 8 - 12 weken