Super Cucu koekoeksklok - Ash veneered /white/poplar burl

€ 289,00

Levertijd 1 - 2 weken

Andere varianten
Productnummer: 503281966AW
Productinformatie Super Cucu koekoeksklok - Ash veneered /white/poplar burl

Een moderne koekoeksklok van het bekende Italiaanse merk Diamantini & Domeniconi, welke is voorzien van een quartz slinger uurwerk met een elektronische koekoek. De wandklok is uit een stuk gemaakt waardoor het een prachtig strak uiterlijk heeft en lijkt op de originele koekoeksklokken, maar dan in een modern jasje. De is ontworpen door de ontwerper Pascal Tarabay en heet Super CucuHet quartz uurwerk van de klok heeft aan de buitenzijde van de klok een kleine lichtsensor, waardoor hij automatisch op de dag- of op de nachtstand gaat en de koekoek niet meer naar buiten zal komen. Doordat de klok is voorzien van een elektronische koekoek kunt u ook zelf het volume van de klok instellen. De koekoek zal alleen bij het hele uur naar buiten komen om zijn melodie te laten horen. Bij de levering van de klok zullen er bijpassende batterijen worden meegeleverd, zodat u de klok gelijk in gebruik kunt nemen. De koekoeksklok is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Kom je er zelf niet helemaal uit of heb je andere vragen over dit model? Onze adviseurs helpen je graag met het kiezen van het juiste ontwerp passend in jouw interieur. Stuur een mail naar online@combodesign.nl of kom naar de winkel en vertel ons jouw wensen. 
Wil jij dit product van Diamantini & Domeniconi bestellen, maar zie je hier niet de variant die je voor ogen hebt? Vraag dan een offerte aan via de ‘offerte aanvragen’ knop. We helpen je graag veder. 

Het merk Diamantini & Domeniconi

Het Italiaanse designmerk Diamantini & Domeniconi staat al 40 jaar voor designproducten van hoogwaardige kwaliteit. Ze combineren industriële technologieën met het vakmanschap van ambachtslieden om producten te maken die 100% een lust voor het oog zijn! Bij Diamantini & Domeniconi zijn ze erg sterk in ‘lichte’, hedendaagse en ironische ontwerpen, denk bijvoorbeeld aan de Arcoiris koekoeksklok, de Kangouroo wandklok en de Toiture. 

Zo’n 7 jaar geleden wilde Diamantini & Domeniconi iets nieuws. Ze wilden meer hedendaagse woonaccessoires en designobjecten maken, daarom hebben ze de handen ineen geslagen met vernieuwende designers, kunstenaars en fotografen om o.a. designklokken te maken met een knipoog. Die knipoog zie je goed terug in de Half Time koekoeksklok, de Butterfly wandklok en Plex LED-tafelklok/wekker.

Materiaal: MDF gelakt
Product kleur: Red/ white
Designer: Bramasangue
Breedte (cm): 18.00
Hoogte (cm): 36.00
Diepte (cm): 11.00

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Diamantini & Domeniconi

Diamantini & Domeniconi
Het Italiaanse designmerk Diamantini & Domeniconi staat al 40 jaar voor designproducten van hoogwaardige kwaliteit. Ze combineren industriële technologieën met het vakmanschap van ambachtslieden om producten te maken die 100% een lust voor het oog zijn! Bij Diamantini & Domeniconi zijn ze erg sterk in ‘lichte’, hedendaagse en ironische ontwerpen, denk bijvoorbeeld aan de Arcoiris koekoeksklok, de Kangouroo wandklok en de Toiture. Zo’n 7 jaar geleden wilde Diamantini & Domeniconi iets nieuws. Ze wilden meer hedendaagse woonaccessoires en designobjecten maken, daarom hebben ze de handen ineen geslagen met vernieuwende designers, kunstenaars en fotografen om o.a. designklokken te maken met een knipoog. Die knipoog zie je goed terug in de Half Time koekoeksklok, de Butterfly wandklok en Plex LED-tafelklok/wekker.
Cipasso koekoeksklok - Eiken
€ 269,00

Levertijd 1 - 2 weken

Cipasso koekoeksklok - Wit nummers
€ 269,00

Levertijd 1 - 2 weken

Cucu koekoeksklok xl - Alu
€ 329,00

Levertijd 1 - 2 weken

Cucu koekoeksklok xl - Goud
€ 449,00

Levertijd 1 - 2 weken

Cucu koekoeksklok xl - Rusty
€ 339,00

Levertijd 1 - 2 weken

Cucu koekoeksklok xl - Wit
€ 329,00

Levertijd 1 - 2 weken

Cucu koekoeksklok xl - Zwart
€ 329,00

Levertijd 1 - 2 weken

Dinn koekoeksklok
€ 189,00

Levertijd 1 - 2 weken